Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Start 2020 met een opleiding van ISBW

Heb je jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar al paraat? En wil je een studie volgen in 2020? Bij ISBW leer je vandaag en pas je morgen toe. Ons aanbod bestaat uit praktijkgerichte opleidingen en trainingen. Wil je verder leren bij ISBW? En wil je weten wat daarbij komt kijken? Enkele wist-je-datjes van ISBW zetten we voor je op een rij.

Wist je dat….

Je bij ISBW leert volgens de  Action Learning Methode?

De opleidingen van ISBW bieden optimaal resultaat aan jou en je organisatie. In de ISBW Action Learning Methode stemmen we kennis, vaardigheden en praktijk af. Zo weet je zeker dat je gerichte kennis opdoet en nieuwe skills ontwikkelt die aansluiten op jouw (toekomstige) werk.

Je bij ISBW trainingen én volwaardige opleidingen kunt volgen?

Het aanbod van ISBW is uitgebreid. Zo kun je bijvoorbeeld een vaardigheidstraining volgen, maar ook een erkende opleiding op MBO- of HBO-niveau. Weten welke opleidingen we aanbieden? Bekijk ons hele aanbod hier.

Je bij ISBW gebruikt kunt maken van fiscale voordelen?

Als je bij ISBW een opleiding volgt, kun je in aanmerking komen voor interessante subsidiemogelijkheden. Zo kun je als particulier mogelijk je opleidingskosten aftrekken van je inkomstenbelasting. Ontvang je een uitkering? Dan bestaat de mogelijkheid dat de opleiding voor je vergoed wordt. Meer weten? Lees meer over fiscale regelingen.

Je bij ISBW in aanmerking kunt komen voor vrijstellingen?

Beschik je al over bepaalde kennis of vaardigheden? Dan kun je wellicht in aanmerking komen voor vrijstellingen. Hiervoor werkt ISBW samen met EVC Centrum Nederland. In een speciaal EVC-traject worden jouw kennis en vaardigheden onder de loep genomen.

Je bij ISBW HBO-opleidingen en HBO-programma’s kunt doen?

Bij ISBW kun je een complete HBO Bacheloropleiding volgen. Maar je kunt ook een HBO-programma doen. Een HBO-programma bevat namelijk al veel onderdelen van een HBO-opleiding. Je ontvangt na afronding van zowel een HBO-programma als een HBO-opleiding een erkend diploma.

Je bij ISBW altijd een beroep kunt doen op onze studieadviseurs?

Bij ISBW staat er altijd een studieadviseur voor je klaar. Voor bijvoorbeeld gericht advies over de opleiding die bij jouw wensen aansluit. Maar ook voor specifieke informatie over een opleiding mag je contact opnemen.