ISBW Managers Event 2020 is een ‘hybride event’

Het ISBW Managers Event op 27 oktober is dit jaar een ‘hybride event’, met het toepasselijke thema ‘De Improviserende Manager’. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de bijzondere situatie door het coronavirus COVID-19.
 
De coronacrisis deed, en doet nog steeds, een enorm beroep op het improvisatievermogen van de manager. Deze eigenschap was opeens de belangrijkste kwaliteit van de manager. Veel plannen gingen overboord en werkwijzen werden drastisch aangepast.
 
Dit deed natuurlijk ook een beroep op ons eigen improvisatievermogen. Hoe ziet zo’n event er in de anderhalvemetersamenleving uit? Wat is het nieuwe normaal? En vooral: past het al gekozen thema daar nog bij? Er ontstond een ander type event, dat volledig in het teken staat van dat onmisbare talent van managers; het improvisatievermogen. Het thema van het Managers Event 2020 werd dan ook De Improviserende Manager.

Hybride

Omdat we de richtlijnen van het RIVM respecteren en toch zo veel mogelijk geïnteresseerden willen laten deelnemen, is het dit jaar een hybride event. Je kunt thuis via je laptop deelnemen of fysiek op Landgoed de Horst in Driebergen. Daar is natuurlijk beperkt plek om de veiligheid van de gasten en de sprekers te kunnen garanderen volgens de richtlijnen van het RIVM.
 
Het ISBW Managers Event De Improviserende Manager op dinsdag 27 oktober begint om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Inspirerende en ervaren experts als Jan van Setten, Arko van Brakel en Alexandra van ’t Geloof geven op een interactieve manier presentaties over verschillende thema’s rondom de improviserende manager.
 
Tijdens het event maakt ISBW ook de manager van het jaar 2020 bekend! Dit jaar wordt er – uiteraard – vooral gekeken naar zijn of haar improvisatievermogen.
 
Meer weten over het ISBW Manager Event 2020? Ga naar isbw.nl/isbw-managers-event.