De opleider van ruim 1 miljoen managers

Een effectieve manager worden? Dan ben je bij ISBW aan het juiste adres. Maar liefst ruim 1 miljoen managers gingen je al voor en haalden bij ons hun diploma. Ontdek waarom.

Al bijna 90 jaar dé opleider voor managers

We specialiseren ons al bijna 90 jaar in het opleiden van managers. Je kunt bij ons terecht als je leidinggevende bent, leidinggevende wilt worden of als je tijdelijk een team of project leidt. Of je nou werkt in de techniek, in de zorg of in een andere branche. Op welk niveau je ook werkt.

Door onze ruime ervaring en sterke binding met het vakgebied weten we precies wat jij nodig hebt om een effectieve manager te worden. Wij zitten middenin het vakgebied: zo praten we met brancheorganisaties mee over ontwikkelingen en organiseren onder andere jaarlijks het landelijk managersevent. We zijn zeer bevlogen en voelen ons verantwoordelijk voor de professionele ontwikkeling van het vak. En dat zie je terug in je opleiding.

Opleiding die past bij jouw praktijk

Je ISBW-opleiding kun je goed volgen naast je werk. Onze docenten zijn ervaren managers, die zich in hun lessen richten op jouw eigen werkpraktijk. Zij zorgen ervoor dat jij het geleerde meteen kunt uitvoeren in je werk. We beloven dat je je niet door saaie theorie heen hoeft te worstelen, maar alleen maar aan de slag gaat met praktijkgerichte kennis en vaardigheden. Wat je vandaag leert, pas je morgen toe.

Het ManagerOntwikkelModel®

De afgelopen jaren hebben we gezien: geen manager is hetzelfde. Daarom hebben wij het ManagerOntwikkelModel® ontwikkeld. Het ManagerOntwikkelModel® - met als uitgangspunt de vier kernrollen Leidinggeven, Ondernemen, Coachen en Organiseren - helpt je bij het uitstippelen van jouw individuele ontwikkelpad. Of je nu junior, medior of senior bent. Je weet al waar je kracht ligt en waar je écht in wilt excelleren, maar ook waar misschien nog wat zwaktes liggen en je jezelf wilt versterken. Het helpt je bepalen waar jij je focus op wilt leggen.

Persoonlijk advies

Ook een effectieve manager worden? Voeg je bij de ruim 1 miljoen voorgangers. Bekijk ons aanbod en vind je opleiding. Of neem direct contact op met een opleidingsadviseur via 035 – 7 604 800 of via ons contactformulier. Wij geven je graag advies bij het kiezen van de opleiding die jou verder brengt.