De 7 zekerheden van ISBW

In bijna 90 jaar hebben meer dan 1 miljoen managers hun ISBW-diploma gehaald. ISBW-managers vind je in iedere branche en op ieder niveau. Maar waarom hebben al deze managers voor ons gekozen? En waarom zou jij dat moeten doen? We geven jou als student 7 beloftes.

1. Het opleiden van managers en leidinggevenden is ons specialisme

Al bijna 90 jaar leiden we managers op. Door deze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat iemand een goede manager maakt. We praten met brancheorganisaties over ontwikkelingen en organiseren onder andere het landelijk managersevent. Kortom, we staan middenin het vakgebied.

2. Onze docenten en trainers zijn zelf ook managers

Niemand begrijpt beter wat jij nodig hebt dan een andere manager. Daarom zijn al onze docenten en trainers zélf ervaren managers – die daarnaast didactisch sterk onderlegd zijn. Hierdoor helpen ze studenten keer op keer om een vertaalslag te maken naar de praktijk.

3. Wij helpen je groeien met ons eigen ManagerOntwikkelModel®

Geen manager is hetzelfde. Daarom ontwikkelden we het ManagerOntwikkelModel®, met als uitgangspunt de vier kernrollen Leidinggeven, Ondernemen, Coachen en Organiseren. Het model helpt je bij het uitstippelen van jouw individuele ontwikkelpad. Je ziet in waar je kracht ligt en waar je écht in wilt excelleren, maar ook waar misschien nog wat zwaktes liggen en je jezelf kunt versterken.

4. Ook voor de managers van morgen

Ben je nog geen manager, maar wil je dit worden? Veel van ons aanbod is onderverdeeld in junior-, medior- en senior-niveau. Ook als startende manager kun je bij ons terecht. Ben je al een ervaren manager? Dan helpt ISBW je verder uitblinken in het altijd veranderende werkveld. Dus wil je niet alleen vandaag, maar ook morgen een goede manager zijn? Dan volg je een opleiding bij ISBW.

5. Goed te combineren met je baan

Wij begrijpen als geen ander: een opleiding moet zich aanpassen aan jouw volle agenda, en niet andersom. Daarom kies je bij ISBW uit verschillende locaties, uit verschillende startmomenten en uit dag-, avond- of zaterdagopleidingen. Wil je een keer wisselen, dan is dat geen probleem. En komt het een keer helemaal niet uit, dan stel je een module gewoon een periode uit.

6. Al bijna 90 jaar bewezen succesvol

We meten regelmatig het rendement van onze praktijkgerichte manier van opleiden. Daarbij geeft een overgroot deel van de deelnemers en opdrachtgevers aan dat er direct toegevoegde waarde is van de uitgevoerde opdracht in de eigen werkomgeving. Ruim 80% van wat de opdrachtgevers en deelnemers leerden tijdens bijvoorbeeld het uitwerken van een businesscase, werd door hen daadwerkelijk in de organisatie toegepast. Daarbij gaf 60% aan dat er een substantiële, financiële winst is bereikt van meer dan € 10.000,- door kostenbesparing of omzetvergroting, waarbij het voordeel bij 20% van de deelnemers en opdrachtgevers zelfs kon oplopen tot gemiddeld € 55.000,- of meer. Bewezen succes dus.

7. Waardevolle diploma’s

Werkgevers en brancheorganisaties kennen en waarderen ons. Niet voor niets kiezen veel organisaties ISBW voor hun ‘incompany’ maatwerk-opleidingen. We hebben alle benodigde branche- en overheidserkenningen in huis, zoals de erkenning als hogeschool door het ministerie van OCW. Dat betekent dat onze diploma’s en certificaten (internationaal) erkende waarde hebben.

Meer weten

Wil je nog uitgebreider lezen over onze 7 zekerheden? Bekijk ze op de website.
 
Ook een effectieve manager worden? Voeg je bij de 1 miljoen voorgangers. Bekijk ons aanbod en vind je opleiding. Of neem direct contact op met een opleidingsadviseur via 035 – 7 604 800 of via ons contactformulier. Wij geven je graag advies bij het kiezen van de opleiding die jou verder brengt.