Boekentip: De Beste versie van jezelf

Door Miranda Kampers

Wie je bent dat straal je uit, dus wees de beste versie van jezelf!

Tobber of topper? Glazen plafond of carrièreboost? Vanaf nu ben je klaar met excuses verzinnen en neem je je eigen verantwoordelijkheid. Maak nu zelf het verschil en geef je carrière vleugels!
Met De beste versie van jezelf! In drie maanden klaar voor je carrièreboost bouw je in drie stappen een sterk eigen merk en kies je voor meer plezier en energie in je werk. Het is hét boek voor de ondernemende vrouw die bewust werkt aan haar persoonlijke groei en zingeving. Je rekent af met onzekerheden en richt je op je talenten en waarden. Voel je passie, ontdek je innerlijke kracht en laat zien en horen wat jou uniek maakt.

SuccesDagboek

In je eigen SuccesDagboek achterin het boek leer je strategisch gebruik te maken van jouw kracht. Gedurende drie maanden bepaal je je levensdoel, benoem je talenten, kernwaarden én schaduwzijden en definieer je je statement. Zo werk je iedere dag met een praktische opdracht aan jouw beste versie.
Alleen door zelf keuzes te maken, kiezen anderen voor jou. Ervaar je authentieke IK en ontwikkel met dit boek de beste versie van jezelf! Verkrijgbaar in gebonden versie, mini uitgave en als e-book.

Bestel het boek.
Bekijk het interview over DBVVJ met Miranda kampers bij Koffietijd.