Menu
ISBW logo

MBO-diploma niveau 4 op zak? Ga voor onze versnelde HBO Associate degree Management

Haal in 1,5 jaar je HBO-getuigschrift naast je baan

Je bent net klaar met je MBO-opleiding niveau 4. Je bent ambitieus, maar je ziet het niet echt zitten om meteen weer in de schoolbanken te belanden. Dat snappen wij helemaal. Maar stel nu, je kunt je HBO-diploma niet in 2, maar in 1,5 jaar halen. En stel, je krijgt dat ook nog eens voor elkaar naast een baan, zodat je gedroomde managementcarrière een vliegende start krijgt. Zie je dat wel zitten? Ga dan voor onze versnelde HBO Associate degree Management. 

Waarom zou je kiezen voor de versnelde HBO Associate degree Management?

Ben jij tussen de 18 en 22 jaar, heb je je MBO-diploma niveau 4 op zak en wil je uitgroeien tot een succesvol operationeel manager? Wil je daarvoor doorleren, maar ook zo snel mogelijk aan de slag kunnen? Dan is de versnelde HBO Associate degree Management iets voor jou. 

In deze unieke leer-werkopleiding ga je 1 dag per week naar school en 4 dagen naar je werk. Wel zo handig, want dan kun je wat je geleerd hebt meteen toepassen in de praktijk. Na 1,5 jaar rond je de opleiding af met een wettelijk erkend HBO-getuigschrift, wat heel mooi staat op je cv, maar je hebt ook nog eens een passende baan. Hoe mooi is dat? 

Nieuwsgierig naar meer?

Wil je meer weten over onze versnelde HBO Associate degree Management, kijk dan op de opleidingspagina of meld je aan voor onze (digitale) voorlichtingsavond. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies, neem dan contact op met ons via info@isbw.nl of 035 – 20 06 261.