MBO-diploma niveau 4 op zak? Ga voor onze verkorte HBO Associate degree Management

Haal in 1,5 jaar je HBO-getuigschrift naast je baan

Je bent net klaar met je MBO-opleiding niveau 4. Je bent ambitieus, maar je ziet het niet echt zitten om meteen weer in de schoolbanken te belanden. Dat snappen wij helemaal. Maar stel nu, je kunt je HBO-diploma niet in 2, maar in 1,5 jaar halen. En stel, je krijgt dat ook nog eens voor elkaar naast een baan, zodat je gedroomde managementcarrière een vliegende start krijgt. Zie je dat wel zitten? Ga dan voor onze verkorte HBO Associate degree Management. 

Waarom zou je kiezen voor de verkorte HBO Associate degree Management?

Ben jij tussen de 18 en 22 jaar, heb je je MBO-diploma niveau 4 op zak en wil je uitgroeien tot een succesvol operationeel manager? Wil je daarvoor doorleren, maar ook zo snel mogelijk aan de slag kunnen? Dan is de verkorte HBO Associate degree Management iets voor jou. In deze unieke leer-werkopleiding ga je 1 dag per week naar school en 4 dagen naar je werk. Wel zo handig, want dan kun je wat je geleerd hebt meteen toepassen in de praktijk. Na 1,5 jaar rond je de opleiding af met een wettelijk erkend HBO-getuigschrift, wat heel mooi staat op je cv, maar je hebt ook nog eens een passende baan. Hoe mooi is dat? 

Heel mooi natuurlijk. Maar wat mag je precies verwachten van de opleiding?

In de verkorte HBO Associate degree Management leer je allerlei operationele en tactische vaardigheden. Je gaat op HBO-niveau aan de slag met processen, projecten en HR en je ontdekt hoe je daar als operationeel manager mee omgaat. Docenten uit de praktijk begeleiden je en bieden je praktische handvatten, zodat je je kennis en vaardigheden meteen kunt gebruiken. Als je na 1,5 jaar klaar bent met de opleiding , heb je organisaties een hele hoop te bieden: 

 • Je bent een gesprekspartner voor het management op het gebied van operationele beslissingen
 • Je kunt bedrijfsdoelstellingen vertalen naar werkzaamheden voor je afdeling
 • Je doorziet de samenhang tussen verschillende bedrijfsonderdelen, waardoor je processen optimaal kunt laten verlopen
 • Je kunt doelgericht projecten aansturen door goed te plannen en door helder te communiceren.
   

Unieke baanbemiddeling

Heb jij nog geen baan die aansluit bij deze studie? Dan helpen we jou om er eentje te vinden. We hebben veel contacten in het werkveld en gaan samen met jou op zoek naar de beste match. Daarnaast krijg je coaching van een carrièrecoach en baanbemiddeling voor de rest van je carrière.
“De opleiding is een goed vervolg op wat ik heb geleerd bij mijn MBO-opleiding Management Assistent. Daar leerde ik oplossen, nu leer ik erboven te staan en eerst te ontdekken wat er aan de hand is voordat ik in actie kom. Ik leer echt de regie in handen te nemen. De persoonlijke begeleiding is heel prettig: ik moet het zelf doen, maar ik word gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen.”

- Merel van der Sluys, student HBO Associate degree Officemanagement
Ken je voordelen:
 • In 1,5 jaar een HBO-getuigschrift
 • Baanbemiddeling gelijk vanaf de start van je opleiding
 • Ook baanbemiddeling voor de rest van je carrière
 • Per week 1 dag naar school en 4 dagen werken
 • Je betaalt de opleiding (deels) uit je inkomen
 • Direct bouwen aan je carrière en continue carrièrecoaching
 

Kom je naar onze digitale open avond

Wil je meer weten? Meld je dan aan voor onze digitale voorlichtingsavond. Tijdens deze avond leggen wij je meer uit over verkorte HBO Associate degree Management, kun je een proefles Management volgen en ontvang je persoonlijk studieadvies.

Aanmelden
Heb je al vragen of wil je persoonlijk studieadvies? Neem dan contact met ons op  of bel 035 –20060266.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 

Alles nog eens rustig doorlezen

Wil je graag rustig op de bank nog eens het gehele opleidingsaanbod van ISBW doornemen? Vraag de gratis studiegids aan en bekijk wat ISBW voor jou kan betekenen als de opleider van meer dan een miljoen effectieve managers.
 
Wil je graag rustig op de bank nog eens het gehele opleidingsaanbod van ISBW doornemen? Vraag de gratis studiegids aan en bekijk wat ISBW voor jou kan betekenen als de opleider van meer dan een miljoen effectieve managers.