Menu
ISBW logo

“Ik merk dat elk onderwerp in een of andere vorm terugkomt in mijn dagelijkse werk”

“Ik heb nu drie van de vier modules van mijn opleiding gevolgd en daarbij heb ik de groepsdynamiek als heel positief ervaren. Met studiegenoten uit verschillende organisaties die allemaal verschillende functies hadden, waren de lesbijeenkomsten onder begeleiding van een vlotte docent nooit een stijve bedoening.”
 
Aan het woord is Kurt Beyens, managing director bij Rösler Benelux BV. Hij is, samen met een managementteam, verantwoordelijk voor de activiteiten van de vestigingen in Oss en Tubize (België). “Mijn takenpakket omvat de algemene organisatie, zoals boekhouding en personeel, en een deel van onze salesactiviteiten”, legt hij uit. “Hierin ben ik in samenwerking met de commercieel directeur verantwoordelijk voor ‘Stralen’, een van onze twee bedrijfstakken.”

Goede ervaringen

Om nieuwe inzichten op te doen, volgt de 40-jarige Belg de Post HBO-opleiding Bedrijfskunde. “Ik volg deze opleiding bij ISBW op aanraden van een collega”, vertelt hij. “Hij had goede ervaringen met ISBW en voor mij als Belg in Nederland was die ervaring een belangrijke referentie.”
 
“Tijdens de aangeboden modules krijg je zeer uiteenlopende ervaringen aangereikt en de docent voorziet die dan nog van extra advies. Door de spiegel die mijn medestudenten en de docent me voorhielden, heb ik vooral het inzicht in mijn eigen denken kunnen ontwikkelen en verbeteren. Doordat we allemaal totaal andere functies bekleden, stel je je mening bij aan de hand van de andere ervaringen en meningen.”
 
“Ik merk dat elk aangeraakt onderwerp in een of andere vorm wel terugkomt in mijn dagelijkse werk”, aldus Beyens. “Bewust en onbewust neem je de opgedane kennis dan toch weer mee.”
 
Wil je je meer verdiepen in complexe bedrijfsprocessen en organisatievraagstukken vanuit een breed perspectief kunnen benaderen? Dan is een opleiding Bedrijfskunde iets voor jou. Kijk op Bedrijfskunde.