• De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

NIMA-opleidingen

Ben je op zoek naar een marketingopleiding en wil je aan kunnen tonen wat je in je mars hebt als marketeer? Volg dan een van de NIMA-opleidingen bij ISBW waarin je wordt voorbereid op het...

Lees meer

Ben je op zoek naar een marketingopleiding en wil je aan kunnen tonen wat je in je mars hebt als marketeer? Volg dan een van de NIMA-opleidingen bij ISBW waarin je wordt voorbereid op het officiële NIMA-examen. Dankzij onze succesvolle aanpak...

Lees meer

Ben je op zoek naar een marketingopleiding en wil je aan kunnen tonen wat je in je mars hebt als marketeer? Volg dan een van de NIMA-opleidingen bij ISBW waarin je wordt voorbereid op het officiële NIMA-examen. Dankzij onze succesvolle aanpak...

Lees meer

NIMA-opleidingen: 8 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
STAP - budget
Duur
Filters

Praktijkopleidingen (HBO-niveau) (5)

Vakopleiding (3)

Ben je op zoek naar een marketingopleiding en wil je aan kunnen tonen wat je in je mars hebt als marketeer? Volg dan een van de NIMA-opleidingen bij ISBW waarin je wordt voorbereid op het officiële NIMA-examen. Dankzij onze succesvolle aanpak ben je er niet alleen zeker van dat je slaagt voor je NIMA-examen, maar zul je ook direct concrete resultaten zien in je werk.

Wat is NIMA?

NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing, ondersteunt marketeers in hun carrière door middel van examens en certificering. Of je nu kiest voor NIMA sales, marketing of communicatie, met een NIMA-diploma kun je aantonen over welk kennisniveau en welke werkervaring je beschikt. Het NIMA-diploma is een onafhankelijk bewijs van je niveau van bekwaamheid en brengt je verder, zowel in je huidige functie of bij een nieuwe baan.

NIMA Basis, NIMA A, B of C? Wat is het verschil?

Er zijn 4 verschillende NIMA-niveaus: NIMA Basis en Nima A, B en C. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

  • NIMA Basis: voor de starter met weinig tot geen ervaring in het vakgebied;
  • NIMA A: voor de beginnende professional met enige voorkennis over het vakgebied;
  • NIMA B: voor de gevorderde professional met enkele jaren ervaring in het vakgebied;
  • NIMA C: voor professionals op het hoogste niveau, al jaren werkzaam in het vakgebied.

Altijd een passende NIMA-opleiding bij ISBW

Bij ISBW vind je NIMA-opleidingen op het gebied van (online) marketing, communicatie en sales op alle hierboven genoemde niveaus. Zo kun je je optimaal voorbereiden op je NIMA-examen. Weet je niet precies welke NIMA-opleiding je wilt volgen? Om je een beetje op weg te helpen met je keuze lichten we hieronder een aantal populaire opleidingen voor je uit.

Opleiding NIMA A Sales

Met de opleiding NIMA A Sales geef je je verkoopvaardigheden een stevige impuls en ontwikkel je je tot salesprofessional. Als professioneel verkoper wordt van jou verwacht dat je beschikt over kennis van en inzicht in algemene verkoopgrondslagen en principes, marketingbegrippen en commerciële processen. Bovendien moet je de vaardigheden bezitten om een succesvol verkoopgesprek te kunnen voeren en te kunnen onderhandelen. Deze kennis en vaardigheden doe je op in deze praktijk- en resultaatgerichte opleiding.

Opleiding NIMA Basiskennis Online Marketing

De markt vraagt om online marketeers. Met de NIMA Basiskennis Online Marketing behaal je een zeer gewaardeerd diploma. Je legt in deze opleiding de basis van je kennis over online marketing en past deze toe. Online mediaplanning, zoekmachinemarketing, analytics, social media, communities, usability, conversie en crossmedia; alle facetten van online marketing die essentieel zijn voor de online marketeer van nu komen in deze opleiding uitgebreid aan bod.

Vind de NIMA-opleiding die bij je past

Kijk voor een compleet overzicht van onze NIMA-opleidingen boven aan deze pagina. Weet je niet goed welke opleiding het beste bij je past? Dan staan onze opleidingsadviseurs graag voor je klaar.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.