• De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

ISBW, de opleider voor effectieve managers

ISBW inspiratiegids 2022-2023

Bij ISBW vernieuwen we elk jaar ons aanbod, zodat onze opleidingen aansluiten bij wat je nu nodig hebt als manager. Nieuwsgierig naar ons actuele aanbod en studeren bij ISBW? Vraag dan direct de ISBW inspiratiegids 2022-2023 aan.

Zo kijken managers naar zichzelf en hun team

Hoe gaan managers om met de veranderingen op de werkvloer? Dat onderzoeken we in de ManagementScore. Hebben managers bijvoorbeeld het werken op afstand inmiddels al een beetje onder de knie? Hoe houden ze de juiste mensen binnenboord op deze krappe arbeidsmarkt? En doen ze zelf eigenlijk iets om de diversiteit binnen hun team te verhogen?

ISBW, de opleider voor effectieve managers

Managers vormen de ruggengraat van Nederlandse bedrijven en organsiaties. In ons bijna 90-jarig bestaan leidden we al meer dan een miljoen effectieve managers op. Onze kracht ligt in het vertalen van wetenschappelijke kennis naar de managerspraktijk. WIl je weten wat ons de opleider voor effectieve managers maakt?
 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.