Menu
ISBW logo

Opbouw HBO-opleidingen

Bij ISBW kun je terecht voor HBO Bachelors, HBO Associate degrees en programma’s op HBO-niveau. Uit onderzoek blijkt dat een diploma van ISBW zeer goed wordt gewaardeerd door werkgevers. Kortom: of je nu verder wilt studeren in jouw vak of je wilt laten omscholen, met een opleiding of programma van ISBW maak je beslist de beste keuze.

Opbouw HBO-opleidingen

Wij bieden verschillende mogelijkheden om te starten met een HBO-opleiding. Zo kun je bijvoorbeeld meteen kiezen voor een volledige Bacheloropleiding of een HBO Associate degree. Daarnaast heb je de mogelijkheid om alleen je Propedeuse te behalen of te kiezen voor een kort HBO-programma dat specifiek is gericht op een bepaald onderwerp of vakgebied.
 
Diverse HBO-opleidingen die ISBW aanbiedt worden uitgevoerd namens onze partner als accreditatiehouder. Waar dit van toepassing is, vermelden wij dit op de opleidingspagina. Je ontvangt dan ook van deze partner het officieel door de overheid erkende getuigschrift.
 
Alle onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan en zijn daardoor te combineren in een vervolgstudie met vrijstelling. In het schema hieronder zie je hoe je eventueel kunt doorstromen.