Menu
ISBW logo

Modulair onderwijs: volg jouw ISBW managementopleiding in stappen 

Als (aanstaand) manager is het belangrijk dat je jouw managementopleiding kunt volgen op een manier die gemakkelijk te combineren is met je werk en privéleven. Daarom kun je bij ISBW ook in stappen studeren. Met ons modulaire en erkende onderwijs bouw je flexibel en in jouw eigen tempo aan een waardevol diploma op HBO-niveau. 

Wat is modulair onderwijs? 

Wil je graag studeren voor een erkend HBO-diploma, maar voelt de inschrijving voor een volledige Associate degree of Bachelor als een te grote stap? Dan is ons modulaire onderwijs de perfecte manier om stapsgewijs te beginnen met je studie richting een erkend diploma. 

Bij ISBW zijn al onze HBO-deelprogramma’s en volledige HBO-opleidingen opgedeeld in modules van drie maanden. Voor modules die jij reeds hebt gevolgd, kun je mogelijk vrijstelling krijgen voor gelijknamige modules in onze andere opleidingen. Dit kan bijvoorbeeld een langer HBO-deelprogramma zijn, maar ook een wettelijk erkende HBO Associate degree of HBO Bacheloropleiding. 

Bekijk alle HBO-deelprogramma's en -opleidingen

De meerwaarde van modulair studeren bij ISBW 

Waarom modulair studeren? We zetten de voordelen voor je op een rij: 

Bepaal je eigen tempo

Je kunt er na afronding van een module zelf voor kiezen of je de volgende module aansluitend wilt volgen of behoefte hebt aan een pauze. Bepaal zelf wanneer je klaar bent voor de volgende stap in je studie. 

Leer alleen wat je nodig hebt ​

Modules kun je los of in bundels volgen in de vorm van een deelprogramma. Hiermee heb je de flexibiliteit om jouw eigen studieprogramma samen te stellen en leer je alleen wat je echt nodig hebt. 

Beslis later of je wilt doorstuderen

Maak de stap om een volledige opleiding te volgen kleiner door eerst te beginnen met een module of deelprogramma. Je kunt op een later moment beslissen of je wilt doorstuderen voor een erkend diploma. 

Leer door met vrijstellingen

Voor modules die je al hebt gevolgd, kun je mogelijk vrijstelling krijgen wanneer je een langere opleiding gaat volgen. Stapel HBO-modules en deelprogramma's om zo tot een waardevol (erkend) diploma te komen. 

Hoeveel stappen moet jij nog? 

Heb jij al een aantal modules of deelprogramma’s gevolgd bij ISBW en vraag jij je af op welke manieren je verder kunt studeren naar een erkend diploma? Onze opleidingsadviseurs kijken graag met je mee. Plan geheel vrijblijvend een persoonlijk studieconsult in. 

Consult inplannen

Een voorbeeld 

Het HBO Programma Middle Management van één jaar bestaat uit drie modules: 

Deze modules zijn onderdeel van de internationaal erkende HBO Associate degree Management en/of HBO Bachelor Bedrijfskunde. Wanneer je na succesvolle afronding van dit HBO-deelprogramma ervoor kiest om alsnog door te studeren voor je Ad- of Bachelorgetuigschrift, kun je mogelijk vrijstelling krijgen voor de gelijknamige modules. Je hoeft deze vakken dan niet opnieuw te volgen. 

Modulair Onderwijs

Wat onze studenten zeggen 

Benieuwd wat onze studenten van het modulaire onderwijs vinden? Lees hun ervaringen: 

“De modulaire opbouw vond ik heel prettig. De opleiding was wat mij betreft goed te combineren met mijn werk.” 

- Marlene Trompetter over de HBO Bachelor Bedrijfskunde, 

Lees meer

“Ik ben eerst de Associate degree gaan volgen. In de toekomst kan ik altijd nog kijken: wil ik nog voor de volledige HBO Bachelor gaan, of is het goed zo?” 
- Glenn Laenen over de HBO Associate degree Management 

Lees meer

Ontdek de voordelen van een opleiding op HBO-niveau 

Of je nu een volledige HBO Bachelor of een losse HBO-module volgt, een opleiding op HBO-niveau is van grote toegevoegde waarde voor jouw ontwikkeling als manager. Ontdek de voordelen van onze opleidingen op HBO-niveau en lees hoe je dit het beste combineert met je werk en privéleven. 

De voordelen van HBO

Financier je opleiding met het levenlanglerenkrediet 

Alle erkende HBO-opleidingen van ISBW, inclusief de losse HBO-modules en HBO-deelprogramma’s, kun je financieren met het levenlanglerenkrediet. Dit is een studielening voor volwassenen die je tegen gunstige voorwaarden kunt aanvragen bij DUO. Zo maak je jouw studie betaalbaar! 

Ontdek het levenlanglerenkrediet

Wil jij ook bouwen aan een waardevol diploma? 

Wacht niet langer en neem vandaag nog de eerste stap! Neem contact op met onze opleidingsadviseurs om te kijken welke HBO-module, deelprogramma of volledige opleiding het beste bij jouw leerbehoeften past. 

Neem contact met ons op