Menu
ISBW logo

Ik wil een opleiding volgen in mijn vakgebeid

Wil jij je ontwikkelen met een opleiding en een echt vak leren? Met de korte, krachtige opleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk.

Persoonlijke vaardigheden

Je gaat aan de slag met nuttige opdrachten in je eigen werksituatie, zodat jij je vakgebied verstaat. Naast de opdrachten wordt er aandacht besteed aan persoonlijke vaardigheden. ISBW biedt je complete programma’s met alles wat je nodig hebt. Snel en direct toepasbaar, zonder onnodige ballast.

MBO-, HBO- en Post HBO-niveau

Je vindt bij ons een uitgebreid aanbod opleidingen in een groot aantal vakgebieden. De juiste opleiding zit er altijd voor je bij, op zowel MBO-, HBO- als Post HBO-niveau.
 
Hieronder vind je onze populaire opleidingen. Dit zijn uiteraard niet onze enige opleidingen. Bekijk ook onze basisopleidingen op HBO-niveau en MBO-niveau en onze vaardigheidstrainingen.

HBO Bachelor Bedrijfskunde
Post HBO Bedrijfskunde
HBO Bedrijfskunde
Post HBO Coaching en Verandering
HBO Management
Post HBO Human Resources Management (HRM)
HBO Management voor Zorg en Welzijn 
Post HBO Inkoopmanagement
HBO Managementassistent
Post HBO Inspirerend Leidinggeven en Coaching
HBO Middle Management
Post HBO Management
Middle Management
Post HBO Management voor Zorg en Welzijn
Middle Management: Praktisch Leidinggeven 
Post HBO Psychologie en Coaching
Contractmanagement
Post HBO Senior Projectmanagement
Inkoop- en Contractmanagement
Post HBO Strategisch Sales- en Accountmanagement 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!