banner
  • Alleen de kennis die je nodig hebt 
  • Vaardigheden om kennis toe te passen
  • Gericht op jouw dagelijkse praktijk

Ik wil een opleiding volgen in mijn vakgebied

Wil jij je ontwikkelen met een opleiding en een echt vak leren? Met de korte, krachtige opleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk.

Persoonlijke vaardigheden

Je gaat aan de slag met nuttige opdrachten in je eigen werksituatie, zodat jij je vakgebied verstaat. Naast de opdrachten wordt er aandacht besteed aan persoonlijke vaardigheden. ISBW biedt je complete programma’s met alles wat je nodig hebt. Snel en direct toepasbaar, zonder onnodige ballast.

MBO-, HBO- en Post HBO-niveau

Je vindt bij ons een uitgebreid aanbod opleidingen in een groot aantal vakgebieden. De juiste opleiding zit er altijd voor je bij, op zowel MBO-, HBO- als Post HBO-niveau.
 
Hieronder vind je onze populaire opleidingen. Dit zijn uiteraard niet onze enige opleidingen. Bekijk ook onze basisopleidingen op HBO-niveau en MBO-niveau en onze vaardigheidstrainingen.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Kom naar de open avond op 8 maart in Utrecht!

Zoek je een opleiding en wil je graag een persoonlijk advies?

Tijdens de open avond kun je lesmateriaal inkijken, kom je alles te weten over onze lesmethoden en kan een ervaren adviseur je in een persoonlijk adviesgesprek helpen bij het kiezen van de juiste opleiding.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

Bekijk op je gemak alle opleidingen. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onze website maakt gebruik van cookies.