banner
  • Alleen de kennis die je nodig hebt 
  • Vaardigheden om kennis toe te passen
  • Gericht op jouw dagelijkse praktijk

Ik wil een opleiding volgen in mijn vakgebied

Wil jij je ontwikkelen met een opleiding en een echt vak leren? Met de korte, krachtige opleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk.

Persoonlijke vaardigheden

Je gaat aan de slag met nuttige opdrachten in je eigen werksituatie, zodat jij je vakgebied verstaat. Naast de opdrachten wordt er aandacht besteed aan persoonlijke vaardigheden. ISBW biedt je complete programma’s met alles wat je nodig hebt. Snel en direct toepasbaar, zonder onnodige ballast.

MBO-, HBO- en Post HBO-niveau

Je vindt bij ons een uitgebreid aanbod opleidingen in een groot aantal vakgebieden. De juiste opleiding zit er altijd voor je bij, op zowel MBO-, HBO- als Post HBO-niveau.
 
Hieronder vind je onze populaire opleidingen. Dit zijn uiteraard niet onze enige opleidingen. Bekijk ook onze basisopleidingen op HBO-niveau en MBO-niveau en onze vaardigheidstrainingen.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW

Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Na de zomer die extra stap voor je carrière zetten? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om jezelf nóg waardevoller op de werkvloer te maken. Meld je vóór 30 juni 2018 aan voor een opleiding in het nieuwe seizoen en profiteer van de voordelen.

Bekijk de voordelen

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren