Communicatie

Prettig en succesvol werken in een organisatie gaat een stuk makkelijker als je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Zo kun je bijvoorbeeld duidelijker jouw grenzen...

Lees meer

Prettig en succesvol werken in een organisatie gaat een stuk makkelijker als je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Zo kun je bijvoorbeeld duidelijker jouw grenzen aangeven, communicatiebeleid inrichten en uitvoeren,...

Lees meer

Prettig en succesvol werken in een organisatie gaat een stuk makkelijker als je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Zo kun je bijvoorbeeld duidelijker jouw grenzen aangeven, communicatiebeleid inrichten en uitvoeren,...

Lees meer

Communicatie: 6 opleidingen

Post HBO Opleidingen (1) De Post Bacheloropleidingen van ISBW hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Praktijkopleidingen (HBO-niveau) (1) Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk. ISBW biedt je complete programma’s met alles wat je nu nodig hebt. Snel en direct toepasbaar in jouw eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een uitstekende start als je de ambitie hebt om verder te studeren en zelfs een erkende HBO-opleiding te gaan volgen.

NVAO-geaccrediteerd
8 maanden Praktijkopleidingen (HBO-niveau)

Vaardigheidstraining (4) ISBW biedt je een breed aanbod van vaardigheidstrainingen van meestal 2 of 3 dagen om in korte tijd jouw vaardigheden te versterken. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. Leren door te doen, werken met gerichte oefeningen in de praktijk. Nu aan de slag met wat je nu nodig hebt.

Prettig en succesvol werken in een organisatie gaat een stuk makkelijker als je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Zo kun je bijvoorbeeld duidelijker jouw grenzen aangeven, communicatiebeleid inrichten en uitvoeren, goede presentaties geven, inzicht krijgen in hoe jij jouw eigen doelen kunt behalen of simpelweg beter leren communiceren. Zijn dit zaken waar je meer over wilt leren? Bekijk dan hieronder ons aanbod en volg een opleiding communicatie van ISBW. 

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Vind jouw opleiding in de studiegids

Wil je een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde opleidingsaanbod van 2021-2022 in de ISBW-studiegids. Of je nu net begint of al een ervaren manager bent: met deze opleidingen en trainingen ontwikkel jij je door tot de effectieve manager van morgen. Nieuwsgierig?

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.