Bedrijfskunde

Ambieer je een functie in bedrijfskunde? Of wil je je managementvaardigheden op bedrijfskundig gebied aanscherpen? Bedrijfskunde is een breed begrip. Maar welke kant je ook op wilt in dit...

Lees meer

Ambieer je een functie in bedrijfskunde? Of wil je je managementvaardigheden op bedrijfskundig gebied aanscherpen? Bedrijfskunde is een breed begrip. Maar welke kant je ook op wilt in dit vak: bij ISBW word je opgeleid tot een professional....

Lees meer

Ambieer je een functie in bedrijfskunde? Of wil je je managementvaardigheden op bedrijfskundig gebied aanscherpen? Bedrijfskunde is een breed begrip. Maar welke kant je ook op wilt in dit vak: bij ISBW word je opgeleid tot een professional....

Lees meer

Bedrijfskunde: 32 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
STAP - budget
Duur
Filters

Erkende HBO Bacheloropleidingen (11) Hogeschool ISBW biedt erkende HBO-opleidingen en is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de wet op hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW). Onze opleidingen zijn officieel NVAO-geaccrediteerd. Je kunt kiezen voor de Associate degree Operationeel Manager of een van onze HBO Bacheloropleidingen Bedrijfskunde of Human Resource Management. Kwaliteit en rendement van leren zijn de kernwaarden van ons geaccrediteerde onderwijs.

Langer dan 36 maanden Erkende HBO Bacheloropleidingen NVAO-geaccrediteerd

Post HBO Opleidingen (6) De Post Bacheloropleidingen van ISBW hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO-programma (5) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Praktijkopleidingen (HBO-niveau) (3) Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk. ISBW biedt je complete programma’s met alles wat je nu nodig hebt. Snel en direct toepasbaar in jouw eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een uitstekende start als je de ambitie hebt om verder te studeren en zelfs een erkende HBO-opleiding te gaan volgen.

Basisopleidingen (MBO-niveau) (1) Een basisopleiding is een praktijkgerichte opleiding op MBO-niveau en duurt 4-6 maanden. Je gaat aan de slag met vaardigheden en kennis die je al tijdens de opleiding kunt gebruiken in jouw werk.

Executive Masterclass (2) Een Executive Masterclass is onderdeel van een volledige Executive Master en bestaat uit een compleet programma rondom een bepaald onderwerp of thema op Masterniveau. Het programma is altijd gericht op je persoonlijke leerdoelen, waardoor je precies datgene leert wat voor jou van belang is. Een Executive Masterclass wordt niet formeel afgerond met een officieel erkend diploma, maar met een instituutscertificaat.

Masteropleiding (4) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

Ambieer je een functie in bedrijfskunde? Of wil je je managementvaardigheden op bedrijfskundig gebied aanscherpen? Bedrijfskunde is een breed begrip. Maar welke kant je ook op wilt in dit vak: bij ISBW word je opgeleid tot een professional.

Wat kun je met bedrijfskunde?

Bedrijfskunde is een vakgebied waarin alles draait om de organisatie. Je houdt je bezig met het managen van bedrijfsprocessen en zaken die het naleven van de bedrijfsstrategie mogelijk maken. Maar ook verschillende technische, psychologische en juridische processen komen bij bedrijfskunde aan bod. Je kunt binnen dit vak dus vele kanten op. Zie je jezelf in een bedrijfskundige, adviserende rol? Of eerder als strategisch HR-manager? De mogelijkheden binnen bedrijfskunde liggen voor het oprapen.

Bedrijfskunde op verschillende niveaus

Met bedrijfskunde vergroot je je tactische en strategische kennis. Je leert analyses maken van organisaties, mensen, processen en informatiestromen. Bedrijfskunde komt op verschillende niveaus voor. Je kunt jezelf dus ook op verschillende niveaus opleiden. Met de MBO-basisopleiding Bedrijfskunde en Management leer je in 6 maanden tijd de belangrijkste facetten binnen bedrijfskunde kennen. Maar je kunt ook meer verdiepende kennis over bedrijfskunde opdoen met een praktijkopleiding van 12 maanden, zoals met de opleiding Praktische Bedrijfskunde

Houd je kennis op peil

Bedrijfskundig management voeren? Dat doe je door goed beleid te voeren én doelen waar te maken. En dat kun je alleen als je de organisatie door en door kent. Maar ook de ontwikkelingen in de markt spelen een grote rol. Wat doen je concurrenten? En welke externe factoren spelen een rol bij jouw bedrijfskundig handelen? Houd je kennis altijd up-to-date. Leer meer over bedrijfskunde en blijf relevant in jouw werkgebied. Alleen zo kun je successen behalen en eventuele concurrentie voor blijven!   

Opleidingen Bedrijfskunde ISBW

Kun je niet wachten om je strategische en tactische kennis te vergroten? Schrijf je dan meteen in voor een opleiding Bedrijfskunde bij ISBW. Kies de opleiding die bij je drukke baan en privéleven past, zoals de Post HBO-opleiding Bedrijfskunde of de praktijkopleiding Praktische Bedrijfskunde. Wil je een volledige opleiding volgen om dé specialist op het gebied van bedrijfskunde te worden? Volg dan de volledige HBO Bachelor Bedrijfskunde. ISBW helpt je vooruit!

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.