Menu
ISBW logo

Actie: 10% korting op het lesgeld van je opleiding of training

Management is een vak waarin je nooit bent uitgeleerd. Of je nu net bent doorgegroeid vanuit je vorige functie of al jaren ervaring hebt, het is belangrijk om jouw management-skills up-to-date te houden. Wil jij aan de slag met je ontwikkeling? Dan is dit hét moment om je alvast in te schrijven voor een opleiding die na de zomer van start gaat! 

Management is ook een vak 

Uit ons jaarlijks terugkerende Nationaal Managementonderzoek blijkt dat maar liefst zestig procent van de managers vindt dat hun vak wordt onderschat. Als manager loop je regelmatig tegen uitdagingen aan waar je specifieke managementvaardigheden, -kennis en soft-skills voor nodig hebt. ISBW biedt praktijkgerichte opleidingen die hier speciaal op gericht zijn, zodat jij je volledig thuis kunt voelen in het managementvak.  

Wil jij na de zomer extra voordelig met een opleiding of training aan de slag? Bekijk onze opleidingen en schrijf je tussen 1 en 30 juni in met 10% vroegboekkorting! 

Bekijk het opleidingsaanbod

Inschrijven met korting: hoe werkt het? 

Cijfer 1

Stap 1: kies je opleiding
Kies een opleiding of training uit ons opleidingsaanbod, met uitzondering van opleidingen die verzorgd worden door onze businesspartners. Wanneer een opleiding door een businesspartner wordt verzorgd is dit aangegeven op de opleidingspagina.

Cijfer 2

Stap 2: kies een startmoment in 2024
In het inschrijfformulier kun je het startmoment, jouw voorkeurslocatie en de gewenste variant kiezen. Om gebruik te maken van de vroegboekkorting kies je voor een opleiding die start in 2024.

Cijfer 5

Stap 3: Vul je persoonlijke gegevens in
Wil je de opleiding volgen met een collega? Dan kun je in dit veld ook een extra deelnemer toevoegen.

Cijfer 5

Stap 4: Vul de actiecode VBA24 in het betaalscherm
Je kunt hier de keuze maken of jij zelf betaalt, of dat je werkgever dat doet. Onderaan het betaalformulier vul je de actiecode VBA24 in.

Cijfer 5

Stap 5: controleer en bevestig je inschrijving!
Heb je alle gegevens goed ingevuld? Dan kun je jouw inschrijving bevestigen. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van jouw inschrijving. Jouw 10% korting op het lesgeld wordt verwerkt op de factuur!

ASML scrummaster Rick Geurts: “Door jezelf uit te dagen, kun je jezelf verbeteren.” 

Rick Geurts gaf bij ASML twee jaar leiding aan verschillende projecten binnen de organisatie. Om zijn werk als scrummaster nog beter te kunnen doen, volgde hij bij ISBW de HBO Module Effectief Leidinggeven. Rick vertelt waarom het zo belangrijk is om je altijd te blijven ontwikkelen: “Door jezelf uit te dagen, kun je jezelf verbeteren. Je leert ook hoe anderen ergens tegenaan kijken en kunt daar weer je lessen uit trekken.” 

Lees het verhaal van Rick

Actievoorwaarden: 

  • De actieperiode loopt van 1 t/m 30 juni 2024.  
  • Deze actie betreft 10% korting op het lesgeld van een opleiding of training.  
  • Deze actie is geldig voor alle opleidingen en trainingen van ISBW met een startmoment in 2024.  
  • Deze actie geldt niet voor opleidingen of trainingen die worden uitgevoerd door onze businesspartners NCOI, Boertien Vergouwen Overduin en Computrain.   
  • Deze actie is alleen geldig voor studenten die zich rechtstreeks bij ISBW inschrijven met de actiecode VBA24 (via de website of telefonisch).  
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. 
  • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van ISBW van toepassing.  

Ontdek je talenten als leidinggevende 

Ben jij vooral een coach, leider, ondernemer of organisator? Doe de gratis assessmenttool en ontdek binnen twee minuten waarin jij excelleert en wat jouw valkuilen zijn als leidinggevende. Ontvang een uitgebreid rapport met jouw persoonlijke resultaten. 

Doe de test

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.