Menu
ISBW logo

Start jouw opleiding en krijg een kleding-giftcard van € 100,-

Wie zich zelfverzekerd voelt, krijgt meer voor elkaar. Daarom ontvang je nu een kleding-giftcard van € 100,- bij Suitsupply als je je inschrijft voor een ISBW-opleiding. Want kleren maken de manager.

Suitsupply levert kwaliteitspakken, -kleding en -accessoires voor mannen én vrouwen. Met een outfit die jou perfect past, sta je steviger in je schoenen. En door jezelf te ontwikkelen met een opleiding kun jij iedere uitdaging aan.

Schrijf je daarom in februari of maart in voor jouw ISBW-opleiding, en krijg een kleding-giftcard van € 100,-. Liever een training volgen? Dan krijg je een kleding-giftcard van € 50,-. Gebruik bij inschrijving de actiecode ISBW SU.

Nu inschrijven

Waarom ISBW?

 • Praktijkgericht: onze opleidingen verbinden theorie en praktijk
 • Persoonlijk: jij en jouw doelstellingen staan centraal
 • Kwaliteit: onze Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd
 • Snel toepasbaar: je kunt je kennis en theorie meteen toepassen in je werk

Jouw ontwikkeling centraal

Bij ISBW staan jij en jouw persoonlijke doelstellingen centraal. Daarom besteden we in al onze opleidingen aandacht aan persoonlijke effectiviteit. Iedereen heeft namelijk een andere leer- en werkstijl. Als je weet waar jouw kracht ligt, word je nóg beter in je werk.

Meer weten?

Heb je nog vragen over onze opleidingen? Of wil je persoonlijk advies bij het maken van je keuze? Bel dan 035 – 7 604 800 of stel je vraag op onze website. Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Actievoorwaarden

 • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van ISBW van toepassing.
 • De actie geldt alleen als je je inschrijft tussen 1 februari en 31 maart op opleidingen en trainingen die starten vóór 1 juli 2019.
 • De kleding-giftcard van € 100,- bij Suitsupply krijg je als je je inschrijft voor een opleiding. Schrijf je je in voor een training, dan krijg je een kleding-giftcard van € 50,- bij Suitsupply.
 • Als je om wat voor reden dan ook je opleiding of training annuleert, ontvang je geen kleding-giftcard.
 • De kleding-giftcard wordt pas verzonden na de eerste les.
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Opleidingsbeurs

Toe aan een kennisupdate? Kom naar de Opleidingsbeurs!

Als professional wilt u zich continu blijven ontwikkelen. Het liefst bij een opleider die begrijpt dat uw privéleven voor u erg belangrijk is. En dat u liever aan de slag gaat met concrete praktijksituaties dan theorie-examens. Het is dus logisch dat u zich goed wilt oriënteren. Dat kan op de Opleidingsbeurs die op 29 augustus wordt gehouden in BCN Utrecht CS.
 
Wat komt er aan bod?
Tijdens deze Opleidingsbeurs helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de training of opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een inspiratieles kennismaken met onze manier van lesgeven. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan. U zult zien dat onze opleidingen prima te combineren zijn met uw werk en uw privésituatie!
 
Persoonlijk advies maakt kiezen makkelijker 
Twijfelt u welke opleiding of training voor u geschikt is? Dan kunt u tijdens de beurs een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze deskundige opleidingsadviseurs. Samen met u kijken zij welke opleiding of training het meest geschikt is. Want hoe beter deze aansluit bij uw persoonlijke situatie, hoe gemotiveerder u bent om aan de slag te gaan!
Tip: Uw cv bevat veel informatie die de opleidingsadviseur kan helpen samen met u het optimale opleidingsprogramma te kiezen. Neem dit dus mee naar de beurs!

Inspiratieles: dit mag u van onze klassikale opleidingen verwachten!
Tijdens de Opleidingsbeurs kunt u een inspiratieles volgen die wordt gegeven door een van onze ervaren docenten. U merkt gelijk hoe inspirerend het is om samen aan de slag te gaan met de theorie en hoeveel energie u krijgt van de interactie met de docent en uw medestudenten.
 
Kies uw sessie
Om iedereen de aandacht te geven die hij verdient, is de dag ingedeeld in drie sessies. U kunt zelf kiezen welk tijdstip u het beste uitkomt. Tijdens de sessies kunt u in gesprek gaan met een opleidingsadviseur, of een van de inspiratielessen bijwonen, die continu worden verzorgd.
 
U kunt kiezen uit de volgende sessies:
 • Sessie 1: 10.00 uur - 12.00 uur
 • Sessie 2: 13.00 uur - 15.00 uur
 • Sessie 3: 15.00 uur - 17.00 uur
U kunt zich helaas niet meer aanmelden.