Visie op leren

Leer vandaag morgen toepassen

ISBW biedt uiterst praktijkgerichte opleidingen en trainingen. In onze aanpak koppel je de geleerde vaardigheden direct en actief aan je eigen werkomgeving. Je legt geen theoretische examens af. In plaats daarvan voer je een praktische opdracht uit die relevant is binnen jouw (toekomstige) werk. Zo leer je vandaag wat je morgen toepast en profiteert jouw werkomgeving direct van je kennis.

Leren voor professionals

ISBW ontwikkelt alle opleidingen en trainingen specifiek voor professionals. Onze manier van opleiden baseren we altijd op de laatste bedrijfskundige inzichten en we weten als geen ander hoe je die inzichten toepast in de praktijk.

Daarom bieden onze opleidingen optimaal resultaat aan jou en je organisatie. In onze ISBW Action Learning Methode stemmen we kennis, vaardigheden en praktijk optimaal op elkaar af. Je leert wat je moet weten en je traint wat je moet kunnen. Kenmerkend hiervoor is de wisselwerking tussen de drie pijlers:

  • gerichte kennis
  • nieuwe skills
  • jouw praktijk 

Focus op de praktijk

Een bedrijfsopleiding is in onze visie pas effectief als je die direct vertaalt naar de eigen praktijk van de deelnemers. Daarin gaan we verder dan welke opleider dan ook. Onze deelnemers oefenen met praktijkopdrachten die gebaseerd zijn op actuele vraagstukken uit hun eigen organisatie.

Een extra voordeel is dat die opdrachten ook direct waardevol zijn voor de organisatie waar je werkt. Ook het examen bestaat bij veel van onze opleidingen uit zo’n praktijkgerichte opdracht binnen de eigen organisatie. Opnieuw een voorbeeld van onze ISBW Action Learning Methode: Leren door Doen. 

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe.
 

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.