banner
  • Alleen de kennis die je nodig hebt 
  • Vaardigheden om kennis toe te passen
  • Gericht op jouw dagelijkse praktijk

Verkiezing Manager van het Jaar 2018

Op 19 juni 2018 wordt op initiatief van ISBW de verkiezing Manager van het Jaar gehouden. Dit leerzame, inspirerende evenement vindt plaats op Sportcentrum Papendal in Arnhem. Het thema van deze eerste editie is: ‘De manager als ontwikkelcoach’. Leer, inspireer en motiveer! Waar kunnen we een evenement met dit thema nu beter houden dan in het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland?
 

De manager als ontwikkelcoach

Leer, inspireer en motiveer!
De dynamiek binnen de Nederlandse arbeidsmarkt is groot. Globalisering, digitalisering en flexibilisering zorgen voor grote en blijvende veranderingen. Dat maakt het belang van ontwikkeling van kennis en vaardigheden en het up to date houden hiervan groter dan ooit. De manager speelt hierin een bepalende rol. Wanneer werkenden wordt gevraagd waar zij het meeste leren, dan is ‘mijn eigen werkomgeving’ het meest gehoorde antwoord. Naast een opleiding of training zien zij feedback van collega’s en met name hun managers als belangrijkste bron van nieuwe kennis en vaardigheden. Dat betekent dat er van jou als manager niet alleen vakmanschap, maar ook meesterschap wordt verwacht. Of, zoals vaak wordt gezegd; minder management, meer leiderschap. Minder de baas zijn over, maar veel meer coach van je team. Dus ben je manager van een team, of stuur je als projectleider wisselende teams aan, zorg dan dat je medewerkers en collega’s van je kunnen leren en gebruik je kennis om je team optimaal te inspireren en te motiveren. Tijdens de bekendmaking van de Manager van het Jaar krijg je hier volop handvatten voor aangereikt.

Aanmelden voor de verkiezing

Ken je een collega, leidinggevende of medewerker, of ben je zelf iemand, die deze kwaliteiten in zich heeft en volgens jou de titel ‘Manager van het Jaar’ verdient? Ga dan naar www.demanagervanhetjaar.com/nomineren en draag jouw favoriet voor als kandidaat. 

Meld jouw manager aan!     
 

Wil jij geïnspireerd worden?

Ga jij niet voor de titel, maar heb je wel zin in een leerzaam en inspirerend evenement? Dat kan ook. Ga naar www.demanagervanhetjaar.com/programma/aanmelding-evenement/ en meld je dan aan als bezoeker. We hebben een interessant programma. Foppe de Haan, met een rijk verleden als trainer/manager, geeft een inspirerende presentatie en je kunt een exclusieve rondleiding op Papendal krijgen of kiezen voor een workshop Inspirerend Leidinggeven of Coaching en Verandermanagement. Daarnaast zullen de laatste 3 genomineerden strijden om de titel “Manager van het jaar 2018” en is er een uitgebreid walking dinner. Je kunt een bezoek ook kosteloos cadeau doen aan een medewerker of collega. Meld je snel aan. De capaciteit van de locatie is gebonden aan een maximumaantal bezoekers.


Meer over Manager van het jaar

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Kom naar de open avond op 8 maart in Utrecht!

Zoek je een opleiding en wil je graag een persoonlijk advies?

Tijdens de open avond kun je lesmateriaal inkijken, kom je alles te weten over onze lesmethoden en kan een ervaren adviseur je in een persoonlijk adviesgesprek helpen bij het kiezen van de juiste opleiding.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

Bekijk op je gemak alle opleidingen. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onze website maakt gebruik van cookies.