Menu
ISBW logo

Docenten uit de praktijk

De praktijk staat voorop

Onze docenten zijn afkomstig uit de praktijk. Mensen die met beide benen in het werkveld staan en precies weten wat daar speelt. Tijdens de trainingen wordt veel gebruikgemaakt van praktijkvoorbeelden en -cases. Cases die je bovendien zelf kunt inbrengen. Hierdoor kun je de lesstof direct toepassen in jouw praktijk. Onze docenten zijn bovenal mensen met een visie. Met een idee. Een gedachtegoed dat het verschil maakt. Die niet alleen kennis en ervaring overbrengen maar je verrassen met nieuwe inzichten. En meteen laten zien wat dat voor jou in de dagelijkse praktijk betekent.

Enkele van onze docenten zijn:

 • Leah Barsema, Campaign Manager International bij VNU Exibitions,  - docent communicatie & marketing
 • Michael Hollander, Department Manager O&S IT Operations bij Rabobank - docent HR
 • Michel van de Pas, Account Director Corporate Market bij KPN - docent sales
 • Aad van der Werf, Manager Marketing Intelligence Tempo-Team, docent management
 • Carel de Vlam, Politie Oost-Brabant, facilitair management
 • Jan Kees Metz, Locatiedirecteur diverse woonzorgcentra, Zorggroep Elde, docent zorg & welzijn
 • Tineke Hooijsma, Personeelsadviseur voor het MKB en voor Gemeente Harlingen, docent HR
 • Jan-Jaap Snijder, Cloud Services Leader bij IBM, docent management
 • Anita van Loon, Manager bij Yarden Uitvaartzorg, docent management
 • Brigitte Matheussen, Product Manager bij NS, docent management support
 • Coen Waltman, Manager Sales bij Armada Mobility en Armada Rail , docent sales

Je kunt rekenen op een docent die goed kan spreken én luisteren. Die zorgt voor afwisseling in het programma en in werkvormen. Die je weet te boeien tot de laatste minuut. Iemand die jou persoonlijk begeleidt, je helpt je grenzen te verleggen en daarmee het rendement van je opleiding of training verhoogt.

Strenge selectie

We selecteren onze docenten zeer zorgvuldig, zowel op didactische vaardigheden als op vakinhoudelijke en praktijkkennis. En natuurlijk kijken we goed naar hun talent om je te motiveren en te inspireren.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet en neem contact op met een van de specialisten van ISBW Opleiding & Training. Je kunt ze bereiken op telefoonnummer 035 - 760 48 00.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!