banner
  • Alleen de kennis die je nodig hebt 
  • Vaardigheden om kennis toe te passen
  • Gericht op jouw dagelijkse praktijk

De vijf beloften van ISBW

ISBW is al 85 jaar leidend in effectieve opleidingen voor (toekomstige) team- en projectmanagers. Wij zijn dan ook hét instituut voor professionals die effectiever willen managen en maken dat met vijf beloften waar:

1. Wat je vandaag leert, kun je morgen toepassen in je praktijk
Je kunt de theorie en vaardigheden vanuit de lessen meteen vertalen naar de praktijk en dus direct praktisch toepassen in je eigen werk.
 
ISBW biedt uiterst praktijkgerichte opleidingen en trainingen. In onze aanpak koppel je de geleerde vaardigheden direct en actief aan je eigen werkomgeving. Je legt geen theoretische examens af. In plaats daarvan voer je een praktische opdracht uit die relevant is binnen jouw (toekomstige) werk. Zo leer je vandaag wat je morgen toepast en profiteert jouw werkomgeving direct van je kennis.

2. Persoonlijke begeleiding
Je krijgt persoonlijke begeleiding. Wij denken goed met je mee en helpen je bij het maken van goede keuzes.

 ISBW beschikt over ervaren opleidingsadviseurs die je goed kunnen helpen om de opleiding of training te kiezen die goed aansluit bij je leerdoelen en verdiepingswensen. Wanneer je bezig bent met een opleiding of training, vind je op de digitale leeromgeving alle informatie die je nodig hebt. Uiteraard zijn we je ook graag persoonlijk van dienst als je ons nodig hebt.

3. Intensief en effectief leren in combinatie met werk en privé
Je kunt met de gerichte opleidingen van ISBW in korte tijd, en zonder overbodige theorie, leren wat je nodig hebt en dit goed combineren met werk en privé.

ISBW heeft haar praktijkgerichte leermethode volledig doorontwikkeld. Alle onnodige ballast hebben wij geëlimineerd. Zo blijft er een compact programma over.

4. Toegevoegde waarde voor de werkgever
Je maakt een businesscase of praktijkopdracht direct gericht op een werkelijke situatie in de eigen praktijk. Dus je werkgever ziet meteen rendement voor de eigen organisatie. Dat beloven we niet alleen, we kunnen het ook onderbouwen met onderzoek. Want daaruit blijkt dat bij ruim 80% van de opdrachtgevers en deelnemers dat wat werd geleerd tijdens het uitwerken van de businesscase, ook daadwerkelijk bij hen in de organisatie werd toegepast. 60% heeft daarbij aangegeven dat er een substantiële, financiële winst is bereikt van meer dan € 10.000,- door kostenbesparing of omzetvergroting, waarbij het voordeel bij 20% van de deelnemers en opdrachtgevers zelfs kon oplopen tot gemiddeld € 55.000,- of meer.

5. Voor en door professionals 
Je krijgt les van professionals uit de praktijk en kunt tijdens de lessen ook sparren met medeprofessionals. De ISBW-docenten beschikken over een combinatie van inhoudelijke kennis, didactische kwaliteit en ruime ervaring in de praktijk. Daar stellen we hoge eisen aan. Alleen door die combinatie ontstaan inspirerende lessen, waarin relevante theorie wordt behandeld die direct wordt gekoppeld aan de praktijk.

Het oordeel is binnen, studenten beoordelen ISBW met een 8,5!

”IK HEB DOOR DEZE OPLEIDING MEER INZICHT GEKREGEN IN DE BEDRIJFSVOERING VAN ONZE ORGANISATIE”

Christiaan Verschoor
Sectorcoördinator Wijkwerk
Stichting Netwerk

Kom naar de open avond!

Vind je het prettig als wij eens met je meedenken over een goede opleiding voor jou?

Tijdens de open avond krijg je een persoonlijk opleidingsadvies en beantwoorden we al jouw vragen.
We ontmoeten je graag.

Aanmelden

Download nu gratis ‘Veranderen doe je samen’

En ontdek wat bijdraagt tot succesvol verandermanagement
Ben jij als leidinggevende of (project)manager betrokken bij het doorvoeren van veranderingen in jouw organisatie? Wil je graag weten hoe je de weerstand die vaak optreedt tegen deze veranderingen kunt ombuigen naar betrokkenheid en enthousiasme? Lees nu de whitepaper en kom alles te weten over verandermanagement.
Download de whitepaper

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

Bekijk op je gemak alle opleidingen.

Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onze website maakt gebruik van cookies.