ISBW Studiebudget: € 1.000,- voor een erkende opleiding

Wie vandaag én morgen een effectieve manager wil zijn, moet zich constant blijven ontwikkelen. Bij ISBW kun je een officiële Bachelor- of Ad-titel halen die jou helpt om je effectiviteit als manager aanzienlijk te vergroten. We begrijpen ook dat studeren kosten met zich meebrengt. Daarom bieden we € 1.000,- ISBW Studiebudget aan voor onze erkende HBO Bachelor- en Associate-degreeopleidingen. 

Waarom juist nu kiezen voor een erkende opleiding? 

  • Met jouw officiële Bachelor- of Ad-getuigschrift toon je aan dat je als manager op hoog niveau presteert; 
  • Je doet veel inhoudelijke en praktische kennis op die speciaal op jouw managementrol is ingericht; 
  • Je werkt tijdens de gehele opleiding intensief samen met andere professionals uit het vakgebied; 
  • Jouw officiële ISBW-diploma is bewezen rendabel en hooggewaardeerd door werkgevers. 

De voorwaarden: hoe kom je in aanmerking? 

Om voor het studiebudget in aanmerking te komen moet je de volgende stappen volgen binnen de gestelde voorwaarden: 

1. Zoek een erkende ISBW-opleiding uit 

Het budget is geldig voor een erkende HBO Bachelor- of Associate-degreeopleiding van ISBW:  

Het ISBW Studiebudget is niet geldig voor erkende opleidingen die worden verzorgd door onze businesspartners (zoals de Masteropleidingen verzorgd door onze partner NCOI Opleidingen). 

2. Schrijf je op tijd in met de speciale code 

Schrijf je tussen 1 september 2023 en 15 november 2023 in voor een van de genoemde erkende opleidingen die vóór 1 april 2024 start. Gebruik bij je inschrijving de actiecode ISBWstudiebudget23

3. De bijdrage wordt eenmalig verrekend op je factuur 

Nadat jouw inschrijving is voltooid verrekenen we de € 1.000,- met jouw factuur en betaal jij of jouw werkgever het restbedrag. Je kunt het ISBW Studiebudget eenmalig aanvragen. De vergoeding is niet te combineren met andere kortingsacties en is enkel van toepassing op het lesgeld. Je kunt de aanvraag wel combineren met het STAP-budget. 

Combineer het ISBW Studiebudget met het STAP-budget 

Je kunt jouw HBO Bachelor- of Ad-opleiding nog voordeliger maken door het ISBW Studiebudget te combineren met het STAP-budget. Dit jaar is het op 18 september en 15 november voor de laatste keer mogelijk om € 1.000,- STAP-subsidie aan te vragen bij UWV. Loop deze kans niet mis om te profiteren van in totaal € 2.000,- voordeel op je opleiding.  

Gebruik de actiecode ISBWstudiebudget23 én vink bij je inschrijving aan dat je van het STAP-budget gebruik wilt maken om de twee budgetten met elkaar te combineren. 

Zo werkt het STAP-budget

Contact met ISBW 

Heb je vragen over onze opleidingen? Of wil je persoonlijk advies? Neem contact op met onze opleidingsadviseurs via 035 – 7 604 800 of stel je vraag online via het contactformulier of de chat. We helpen je graag verder. 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!