• De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Inkoopmanagement

Houd je je bezig met het inkopen van producten en diensten voor je organisatie? Of wil je aan de slag in inkoopmanagement? Met een opleiding Inkoopmanagement van ISBW doe je kennis en vaardigheden...

Lees meer

Houd je je bezig met het inkopen van producten en diensten voor je organisatie? Of wil je aan de slag in inkoopmanagement? Met een opleiding Inkoopmanagement van ISBW doe je kennis en vaardigheden op om als professional aan de slag te gaan....

Lees meer

Houd je je bezig met het inkopen van producten en diensten voor je organisatie? Of wil je aan de slag in inkoopmanagement? Met een opleiding Inkoopmanagement van ISBW doe je kennis en vaardigheden op om als professional aan de slag te gaan....

Lees meer

Inkoopmanagement: 6 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
STAP - budget
Duur
Filters

Trainingen (1)

Vakopleidingen (2)

HBO-deelprogramma's (3)

Houd je je bezig met het inkopen van producten en diensten voor je organisatie? Of wil je aan de slag in inkoopmanagement? Met een opleiding Inkoopmanagement van ISBW doe je kennis en vaardigheden op om als professional aan de slag te gaan.

Wat is inkoopmanagement?

Werk je als inkoper of manager van een inkoopafdeling? Inkoopmanagement heeft alles te maken met het inkopen van producten en diensten voor je organisatie. Met deze inkopen wil je bedrijfsdoelstellingen en eventuele commerciële targets halen. Ben jij werkzaam op een inkoopafdeling of ambieer je een carrière als inkoper op managementniveau? Duik dan in het inkoopproces van je organisatie. En houd je kennis up-to-date door jezelf regelmatig te scholen door middel van actuele opleidingen, trainingen of cursussen.   

Professioneel leren inkopen

Het maken van goede analyses, inzicht krijgen in de soorten specificaties, inkoopportfolio’s, offerteaanvragen en werken met kostenmanagementtools. Het zijn slechts een paar aspecten die onder professioneel inkoopmanagement vallen. In het 2-daagse trainingsprogramma Professioneel Inkopen versterk je je inkoopvaardigheden met een praktijkgerichte aanpak en de beste docenten uit het werkveld. Je leert meer over onderhandelen, bedrijfsmatig inkopen en leveranciersmanagement. Wil jij je kennis over inkoopmanagement opfrissen? Niet alleen jij, maar ook je organisatie heeft meteen profijt van deze training!

Contractmanagement in de praktijk

Bij goed inkoopmanagement komt ook goed contractmanagement kijken. Bij contractmanagement houd je je bezig met het afsluiten en beheren van contracten. Dat zijn bijvoorbeeld contracten die je afsluit met leveranciers en klanten. Maar ook andere contracten kunnen hieronder vallen. Dat verschilt per bedrijf. Wil je goed contractbeheer voeren? Dan moet je weten wat de regels zijn. En je daar natuurlijk aan houden! Verdiep je daarom in de geldende richtlijnen en wet- en regelgeving voor contractmanagement. Hoe? Het korte HBO-programma Contractmanagement helpt je op weg.

Opleidingen Inkoopmanagement bij ISBW

Wil je een expert worden op gebied van inkoopmanagement? Met een opleiding van ISBW word jij de professional van morgen. Start bijvoorbeeld met het HBO-programma Inkoop- en Contractmanagement. Dan beschik je na 6 maanden over specifieke kennis en vaardigheden om professioneel contractbeheer uit te voeren en in te kopen. Wat je ook kiest, ISBW helpt je verder. Wil jij ook dé professional van morgen worden? Alle opleidingen Inkoopmanagement vind je hierboven!

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.