Menu
ISBW logo

Klassikaal studeren bij ISBW: zo ziet dat eruit

Wil je weer samen met andere managers leren? Bij ISBW kun je weer klassikaal les volgen. Wel zorgen we er nog steeds zo veel mogelijk voor dat iedereen afstand kan houden en werken we volgens de richtlijnen met coronatoegangsbewijzen.

Hoe zien de lessen eruit?

Vanuit de overheid is het advies om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Daarom organiseren wij onze klassikale lessen zo dat wij hier zoveel mogelijk rekening mee houden. 

Hoewel mondkapjes op onze leslocaties niet meer verplicht zijn, vragen enkele locaties toch om deze af en toe te dragen. Als dit het geval is op jouw leslocatie, zullen we je hierover tijdig informeren. 

QR-code voor de veiligheid van jou en je medestudenten

Omdat onze leslocaties deels als horecavoorziening worden gezien, zijn wij verplicht om met coronatoegangsbewijzen te werken. Bij binnenkomst wordt elke student gevraagd de QR-code van de CoronaCheck-app en een geldig identiteitsbewijs te laten zien.
 
Met deze QR-code toon je aan dat je gevaccineerd bent, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt. Zo kunnen jij en je medestudenten veilig en verantwoord klassikaal les volgen.

Is het voor jou niet mogelijk om elke les een QR-code te tonen, dan adviseren we je de opleiding (tijdelijk) via e-learning of virtual classroom te volgen met onze switchgarantie. Hieronder leggen we uit hoe dit werkt.

Studeren via virtual classroom of e-learning

Vanwege de positieve ervaringen van veel van onze studenten, hebben wij besloten om onze opleidingen via virtual classroom te blijven aanbieden. Dat betekent dat je bij veel van onze opleidingen de keuze hebt tussen klassikaal, virtual classroom en e-learning. 

Bij virtual classroom wordt de klasruimte nagebootst. Deze lessen zijn niet anders dan normaal, alleen volg je ze nu op afstand via de computer. Bij de e-learningvariant studeer je in je eigen tijd en op je eigen tempo, onder online begeleiding van een docent. 

Lees meer over lessen volgen via virtual classroom

Switchgarantie: wissel van opleidingsvariant

Soms komt het goed uit om klassikaal te studeren, en soms volg je liever les via virtual classroom. Bij ISBW krijg je daarom een switchgarantie: zonder extra administratiekosten switchen van opleidingsvariant. Start je bijvoorbeeld nu met de e-learningvariant en wil je je volgende module liever klassikaal volgen? Dan zorgen we dat je moeiteloos kunt overstappen en betaal je alleen de arrangementskosten.

Contact met ISBW

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via  035 − 7 604 800. Ook kun je ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.