Managers Event 2023

Save the Date voor het ISBW Managers Event

Kom je naar het ISBW Managers Event op vrijdag 16 juni 2023? Meld je alvast aan om als eerste op de hoogte te zijn.

Futureproof leidinggeven

De wereld om ons heen verandert razendsnel en daar kun jij als manager niet meer omheen. Slimme systemen schieten als wortels uit de grond, robots nemen steeds meer taken van je over en zelfs voor vragen kun je tegenwoordig terecht bij AI's als ChatGPT. De skillset die je vandaag de dag nodig hebt als succesvolle manager is constant in beweging. Emotionele intelligentie en het tonen van empathie zijn essentieel in de nieuwe hybride werkomgeving waarin je niet altijd direct zicht meer hebt op je team. En dan bestaat dat team tegenwoordig ook nog eens uit steeds meer generaties, met elk hun eigen behoeftes, subculturen en carrièrewensen. Een prettige en productieve onderlinge samenwerking wordt dus steeds complexer en jij speelt daar als leidinggevende een belangrijke rol in.

Op het ISBW Managers Event werpen we dit jaar onze blik op de toekomst en bereiden we ons voor op de nieuwe uitdagingen die ons als managers staan te wachten. Wil jij die soepele samenwerking in jouw team óók in de toekomst blijven stimuleren? Dan mag je dit evenement niet missen!

Nieuwe inzichten van een échte futurist

Tijdens het event daagt futurist Richard van Hooijdonk ons uit in zijn interactieve lezing over de toekomst van werk, met de focus op toekomstig leiderschap. Laat je inspireren door zijn nieuwe inzichten en ideeën over hoe je je als manager kunt voorbereiden op een arbeidsmarkt die snel verandert.

Een investering in je carrière

De verdere invulling van de dag blijft nog even een verrassing, maar reken op een dag vol inspiratie, motivatie en praktisch toepasbare tips. Tijdens een uitgebreide borrel is er volop gelegenheid om te netwerken met andere professionals. De prijs voor dit mooie programma en deze investering in jezelf is € 125,-.

Als eerste op de hoogte

Het evenement vindt plaats op het centraal gelegen Landgoed de Horst van de Baak in Driebergen. Er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt!

Managers Event 2022

Ieder jaar organiseert ISBW het Managers Event, een dag voor en door managers. Op deze pagina vertellen we je alles over dit evenement, blikken we terug op de editie van 24 juni 2022 en houden we je op de hoogte over de editie van 2023!

Als manager wordt er veel van je verwacht. Dat je over essentiële leiderschapskwaliteiten beschikt bijvoorbeeld, en goede communicatieve vaardigheden. Dat je kritisch en strategisch bent en bovenal een goede coach voor je medewerkers. Maar wat maakt iemand een goede manager? Hoe bepaal je welke leiderschapsstijl bij je past en welke leiderschapskwaliteiten zijn essentieel? Wat hebben je medewerkers van jou nodig en wat heb jij van de organisatie nodig? Welke vraag je ook hebt over management; je kunt ze stellen op het ISBW Managers Event.
Managers op alle niveaus en uit alle branches zijn welkom op dit event: van teamleiders tot commercieel directeuren en van ondernemers tot projectmanagers. Dit is dé dag om elkaar te inspireren, motiveren en van elkaar te leren. Ieder jaar staat er een thema centraal en komen enthousiaste sprekers vertellen over hun kijk op leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Het event wordt afgesloten met een borrel, waar je uitgebreid kunt netwerken.

ISBW Managers Event 2022

Na een hybride corona-editie was het dit jaar eindelijk weer mogelijk om fysiek bij elkaar te komen, dit jaar voor de tweede keer op Landgoed de Horst in Driebergen. Dit jaar stond het evenement in het teken van: Hoe houd je de beste mensen aan boord? Een thema dat ontzettend belangrijk is nu de banen voor het oprapen liggen. Dit waren de sprekers:

  • Mariken Kooi sprak over het belang van medewerkers écht op één te zetten. Als sustainamentalist en medeoprichter van adviesbureau Double-OO helpt ze organisaties bij het hebben van een zo groot mogelijke positieve impact op het leven van hun medewerkers. Volgens Mariken zijn goede mensen op dit moment schaarser dan klanten. Als manager moet je volgens haar dan ook vertrouwen op het feit dat als je goede mensen hebt en behoudt, de klanten vanzelf komen.
  • Jan van Halst, oud-profvoetballer, vaste voetbalanalist bij Ziggo Sport en mede-eigenaar van het trainings- en coachingsbureau Van baas naar coach, deelde zijn visie over hoe je een goede teamplayer wordt en wat bouwstenen zijn van een topteam. Jan benadrukte hoe belangrijk jouw rol als manager is in het behouden van goede mensen. Dat jij als manager iedere dag weer impact maakt en je zelf bepaalt op welke manier dat gebeurt.

Bekijk aftermovie

ISBW Managers Event 2023

Wil je op de hoogte gehouden worden over de editie van volgend jaar? Meld je dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Naast informatie over het ISBW Managers Event, krijg je een hoop managementinspiratie, waaronder onze speciale managementpodcast, verhalen van managementstudenten en informatie over nieuwe opleidingen en acties.