banner
  • Alleen de kennis die je nodig hebt 
  • Vaardigheden om kennis toe te passen
  • Gericht op jouw dagelijkse praktijk

Wil je ons ontmoeten?

Wil je kennismaken of een persoonlijk adviesgesprek? Kom dan naar een van onze voorlichtingsbijeenkomsten.

Open Dag op 4 november te Utrecht

Tijdens onze Open Dag ontdek je alles over de opleidingen van ISBW. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van wat je straks als student kunt verwachten, kun je ook vast een gratis proefles volgen. Je kunt daarbij kiezen uit Management voor Zorg en Welzijn of Verandermanagement.

Programma

09.30 uur: Inloop koffie/thee
10.00 uur: Algemene presentatie over ons opleidingsaanbod en onze unieke manier van werken: jij en jouw persoonlijke doelstellingen staan in de hele opleiding centraal!
10.30 uur: Proefles Verandermanagement (docent Fred Treebusch) of Management voor Zorg en Welzijn (docent Peter Kanters).
11.30 uur: Persoonlijke kennismaking met onze opleidingsadviseurs  en docenten. 

Gratis assessment voor het beste advies

Na de proefles is er alle tijd en ruimte voor een persoonlijk adviesgesprek met een ervaren opleidingsadviseur. Samen bekijken jullie welke opleiding het beste bij jouw wensen en doelstellingen past. Je haalt het maximale uit dit gesprek als je je cv meeneemt en vooraf het gratis assessment doet.

Aanmelden


Open Avonden

Wij kunnen je helpen met het kiezen van de juiste opleiding. Tijdens onze open avonden geven we je onder het genot van een drankje graag advies en helpen we je bij het kiezen van een opleiding of training die op dit moment in je loopbaan het beste bij jou past. Je komt ook alles te weten over de ISBW Action Learning Methode. Met deze bewezen effectieve methode leer je vandaag wat je morgen al toepast in je werk. Verder hebben we lesmateriaal voor je klaarliggen om te bekijken.

De koffie staat voor je klaar

Wil je graag eens bij ons langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek/spreekuur onder het genot van een kopje koffie of thee? Je bent van harte welkom. Meld je aan en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Overzicht van de voorlichtingsbijeenkomsten

Type bijeenkomst

Datum

Dag

Tijdstip

Locatie

Aanmelden

Open Dag zaterdag Utrecht Aanmelden
Op de koffie bij ISBW vrijdag Hilversum Aanmelden
Algemene Open avond donderdag Rotterdam Aanmelden
Op de koffie bij ISBW vrijdag Hilversum Aanmelden

Het oordeel is binnen, studenten beoordelen ISBW met een 7,9!

 

Kom naar de Open Dag op 4 november te Utrecht!

Wil jij ontdekken of studeren bij ISBW iets voor jou is?

Kom dan naar onze open dag, woon een proefles Verandermanagement of Management van Zorg en Welzijn bij en voer een persoonlijk adviesgesprek met een ervaren opleidingsadviseur.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

Bekijk op je gemak alle opleidingen. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onze website maakt gebruik van cookies.