banner

Daarom ISBW!

Goed te combineren met baan en privé

Een opleiding of training bij ISBW is goed te combineren met baan en andere bezigheden. Je kunt kiezen of je de opleiding ’s avonds volgt of overdag, afhankelijk van je eigen voorkeur. Bij het plannen van de lessen houden we rekening met de schoolvakanties, zodat je je planning daar niet op aan hoeft te passen. Als het echt niet uitkomt, kun je per module een les missen en de opleiding toch met goed gevolg afronden. En dankzij onze leslocaties overal in Nederland hoef je nooit ver te reizen.

Docenten uit de praktijk

Onze docenten zijn afkomstig uit de praktijk. Mensen die met beide benen in het werkveld staan en precies weten wat daar speelt. Onze docenten zijn mensen die niet alleen kennis en ervaring overbrengen, maar je verrassen met nieuwe inzichten. En meteen laten zien wat dat voor jou in de dagelijkse praktijk betekent.
Maak kennis met enkele ISBW-docenten

Leslocaties bij jou in de buurt

Bij ISBW kun je door het hele land je opleiding of training volgen. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt; dat scheelt aanmerkelijk in de reistijd van en naar de lesbijeenkomsten. Bij veel opleidingen kun je kiezen tussen een dag- of avondvariant. Je kunt dus zelf kiezen wat jou het beste uitkomt. Bij vrijwel alle locaties kun je gratis gebruikmaken van wifi. De locaties zijn stuk voor stuk goed bereikbaar en makkelijk te vinden.
Bekijk de kaart met leslocaties


Wilt u advies?

Onze deskundige studieadviseurs helpen u graag verder. Bel of mail naar:

Bel mij terug

Studiegids thuis ontvangen?

Studiegids aanvragen

De vijf beloften van ISBW

Kom naar de Open Avond op 9 mei!

Meer informatie en aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.