Daarom ISBW!

Goed te combineren met baan en privé

Een opleiding of training bij ISBW is goed te combineren met baan en andere bezigheden. U kunt kiezen of u de opleiding ’s avonds volgt of overdag, afhankelijk van uw eigen voorkeur. Bij het plannen van de lessen houden we rekening met de schoolvakanties zodat u uw planning daar niet op aan hoeft te passen. Als het echt niet uitkomt kunt u per module een les missen en de opleiding toch met goed gevolg afronden. En dankzij onze leslocaties overal in Nederland hoeft u nooit ver te reizen.

Docenten uit de praktijk

Onze docenten zijn afkomstig uit de praktijk. Mensen die met beide benen in het werkveld staan en precies weten wat daar speelt. Onze docenten zijn mensen die niet alleen kennis en ervaring overbrengen maar u verrassen met nieuwe inzichten. En meteen laten zien wat dat voor u in de dagelijkse praktijk betekent.
Maak kennis met enkele ISBW-docenten

Leslocaties bij u in de buurt

Bij ISBW kunt u door het hele land uw opleiding of training volgen. Er is altijd wel een locatie bij u in de buurt; dat scheelt aanmerkelijk in de reistijd van en naar de lesbijeenkomsten. Bij veel opleidingen kunt u kiezen tussen een dag- of avondvariant. U kunt dus zelf kiezen wat u het beste uitkomt. Bij vrijwel alle locaties kunt u gratis gebruik maken van WIFI. De locaties zijn stuk voor stuk goed bereikbaar en makkelijk te vinden.
Bekijk de kaart met leslocaties


Wilt u advies?

Onze deskundige studieadviseurs helpen u graag verder. Bel of mail naar:

Bel mij terug

Studiegids ontvangen?

Studiegids aanvragen

De vijf beloften van ISBW

Kom naar de Open Avond op 23 maart!

Meer informatie en aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.