banner

Kan ik vrijstelling(en) aanvragen?

Ja, je kunt schriftelijk vrijstelling aanvragen. Hiervoor maak je gebruik van het formulier dat je hieronder kunt downloaden. Onvolledige aanvragen worden niet in behandeling genomen.

Omdat ISBW zijn opleidingen ontwikkelt volgens de modernste onderwijsmethoden, zijn er beperkingen gesteld omtrent de geldigheidsduur van een eerder behaald diploma. Er wordt in veel gevallen vrijstelling verleend wanneer het diploma niet ouder is dan 10 jaar en er bewezen is dat er voor minimaal 80% een inhoudelijke overlap aanwezig is.

De kosten voor het aanvragen van vrijstelling(en) bedragen € 75,-. Wanneer je je definitief inschrijft voor een opleiding, worden deze kosten verrekend met het cursusgeld. De examencommissie laat jou binnen 3 weken schriftelijk weten of een vrijstelling is toegekend.

Vrijstellingsformulier downloaden.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Kom naar de open avond op 31 mei in Utrecht!

Zoek je een opleiding en wil je graag een persoonlijk advies?

Tijdens de open avond kun je lesmateriaal inkijken, kom je alles te weten over onze lesmethoden en kan een ervaren adviseur je in een persoonlijk adviesgesprek helpen bij het kiezen van de juiste opleiding.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.