Menu
ISBW logo

E-Connect: jouw online leeromgeving

Bij ISBW geloven we in het gemak van online leren. Hiervoor gebruik je e-Connect – onze geavanceerde online leeromgeving. Hier vind je niet alleen alle informatie die je nodig hebt, maar kun je ook actief aan de slag met je opdrachten. Daarnaast kom je via e-Connect eenvoudig in contact met je medecursisten en docenten, zodat je niet alleen leert tijdens de bijeenkomsten.

Inloggen bij ISBW e-Connect

Ben je student bij ISBW en heb je al jouw e-Connect inloggegevens ontvangen? Dan kun je moeiteloos inloggen op jouw persoonlijke e-Connect account. Via onderstaande button kun je direct aan de slag.

Log in op e-Connect

Beginnen met e-Connect

E-Connect is ontworpen om jouw leerervaring soepel en efficiënt te maken. Wanneer je begint met je opleiding, sturen we je een e-mail met een link naar je persoonlijke welkomstpagina op e-Connect. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan.

Wat biedt e-Connect?

Op e-Connect bieden we per onderdeel van je opleiding een overzichtelijke leeromgeving. Voor elke bijeenkomst vind je hier alle benodigde informatie, zoals:
 • Leerdoelen en activiteiten voor elke bijeenkomst.
 • Opdrachten ter voorbereiding op de bijeenkomst.
 • Extra leermaterialen zoals examentraining en oefenopgaven.
 • Handige bronnen en interactieve elementen om je studie te ondersteunen.
 

Gemakkelijk toegang tot informatie

Bij ISBW begrijpen we dat toegang tot essentiële informatie cruciaal is. Met e-Connect kun je snel en eenvoudig:
 • De structuur van je opleiding bekijken, inclusief modules en onderdelen.
 • Belangrijke data zoals bijeenkomsten en examens in de gaten houden.
 • Docentgegevens vinden voor het geval je vragen hebt.
 • Jouw examenresultaten en voortgang volgen.
 • Handige documenten downloaden, zoals het examenreglement.
 

Houd je gegevens up-to-date

Via e-Connect kun je ook je persoonlijke gegevens beheren en wijzigingen doorgeven. Dit zorgt ervoor dat zowel jij als ISBW altijd beschikken over de meest actuele informatie.

Interactie en communicatie

Bij ISBW geloven we dat leren niet alleen plaatsvindt tijdens officiële bijeenkomsten. Daarom biedt e-Connect mogelijkheden voor interactie, zoals:
 • Het stellen van vragen aan docenten en medestudenten over opdrachten.
 • Deelnemen aan discussies over relevante onderwerpen.
 • Docenten die aanvullend materiaal en updates delen.
 • Een dynamisch platform dat leren praktisch en plezierig maakt.
 

Virtual classroom en e-learning

Er zijn twee mogelijkheden om online te studeren via e-Connect: virtual classroom en e-learning. In de virtual classroom volg je live interactieve sessies met docenten en medestudenten. Je kunt direct vragen stellen en deel uitmaken van actieve discussies. E-learning stelt je in staat om in je eigen tempo te studeren en lesmateriaal te lezen op momenten die voor jou het beste werken.

Heb je nog vragen?

We staan klaar om je te helpen. Bel ons op 035 – 7 604 800 of neem contact op via info@isbw.nl.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.