Zo kies je de juiste opleiding bij ISBW

Wil je het maximale uit je studie halen? En wil je weten of een van onze opleidingen aansluit op je ambities, doelen en (toekomstige) werk? Maak dan gebruik van het persoonlijk studieconsult. Een extra service waarbij jij een concreet studieadvies krijgt!

Studieconsult: gratis en persoonlijk

Het persoonlijk studieconsult is een extra, gratis service van ISBW waarin je meer te weten komt over jouw voorkeursopleiding. Het consult betreft een een-op-eengesprek met een van onze gespecialiseerde opleidingsadviseurs. Samen kijken we welke opleiding het best bij je past. Niet alleen bij jouw vaardigheden en ambities. Maar ook zodat je werk, privé én de opleiding prettig kunt combineren.

De voorbereiding

Cliché, maar waar: een goede voorbereiding is het halve werk. Neem daarom je geüpdatete cv mee naar het consult en doe vooraf het gratis assessment. Hiermee krijg jij het beste studieadvies!

Plaats en tijdstip

Het persoonlijk studieconsult vindt plaats op het hoofdkantoor van ISBW in Hilversum. Vul het online formulier in. Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken!

Naar het formulier