Menu
ISBW logo

Zo denken andere managers over hybride werken, diversiteit en meer

Als manager vertrouw je op jezelf – maar je wilt óók weten hoe anderen het doen. Wat vinden zij belangrijk in hun werk? Hoe gaan zij om met ingewikkelde issues? Wij onderzochten het in de ManagementScore 2022. Download nu gratis het onderzoeksrapport. Dit kan je helpen om bepaalde keuzes te maken – en het is altijd fijn om te zien of andere managers dezelfde irritatiepuntjes hebben als jij…

In dit onderzoek

Een aantal onderwerpen die aan bod komen in dit onderzoeksrapport:

  • Inmiddels werken we al een tijdje hybride. Hebben andere managers het hybride managen al helemaal onder de knie? En: checken ze weleens stiekem of medewerkers thuis wel aan het werk zijn?
  • Goed werkgeverschap’ is belangrijker dan ooit. Maar wat is de definitie van goed werkgeverschap eigenlijk? En hoe zorgen andere managers voor goed werkgeverschap?
  • Hoeveel waarde hechten managers aan de (mentale) gezondheid van hun medewerkers? En wat doen zij dan om die te verhogen?
  • Een frisse neus halen of even sporten… een goede werk-privébalans wordt steeds belangrijker. Maar wat is eigenlijk ‘normaal’ om toe te staan als manager?
  • Je wordt niet als manager geboren. Kan iedereen management leren, of moet je daar echt talent voor hebben? En hoe moet je dat dan leren? Durven ze hiervoor eigenlijk om feedback te vragen van collega’s? 
  • Zijn managers tevreden over de diversiteit in hun team? En als ze dat niet zijn, doen ze dan eigenlijk hun best om die te verhogen? En: hebben hun organisaties eigenlijk een diversiteitsbeleid, of moeten ze het allemaal zelf uitvinden?
  • De arbeidsmarkt is momenteel erg krap. Hoe vullen managers de openstaande functies? Wat doen ze liever: nieuwe mensen aannemen, of hun huidige medewerkers klaar te stomen voor een openstaande vacature?

Download het onderzoeksrapport

Nieuwsgierig? Download dan nu gratis De ManagementScore 2022!