Menu
ISBW logo

Studenten geven ISBW een 9

Je wilt je opleiding alleen bij de beste opleider volgen. Bij ISBW weet je zeker dat je goed zit. Onlangs hebben we namelijk opnieuw de Cedeo-erkenning gekregen. In dit onderzoek vertelden studenten anoniem over hun ervaring met ISBW. Zij gaven ons gemiddeld een 9: ontdek waarom.

Over het Cedeo-onderzoek

Cedeo is een organisatie die klanttevredenheidsonderzoeken uitvoert bij commerciële opleidingsinstituten. De klanten beantwoorden anoniem vragen over de opleider. Onder andere het opleidingsprogramma, de inhoud, de docenten en de prijs-kwaliteitverhouding komen aan bod. Zo ontstaat er een goed beeld van hoe het is om een opleiding te volgen.

Waarom kiezen voor ISBW?

Uit het onderzoek bleek dat meer dan de helft van de ondervraagden uitkwam bij ISBW doordat een collega of leidinggevende hier goede ervaringen mee had. Waarom ze de knoop uiteindelijk doorhakten en zich ook daadwerkelijk inschreven? Veel kozen hiervoor omdat de opleidingen van ISBW goed te combineren zijn met een baan. Ook de betrouwbare naam, de mogelijkheid tot het volgen van fysieke lessen en het feit dat de modules aansloten bij wat ze wilden leren zorgden ervoor dat de ondervraagde studenten kozen voor ISBW.

De helft heeft voorafgaand aan hun inschrijving telefonisch contact gehad met iemand van ISBW omdat ze extra informatie wilden of als ze wilden weten welke modules het meest geschikt waren voor hun opleidingsvraag. Ze zijn tevreden over hoe ze hierbij te woord zijn gestaan door ISBW. “Ik heb een heel leuk gesprek gehad en kreeg een uitstekend advies,” zegt een student hierover.

Hoe is het om een opleiding bij ISBW te volgen?

Ook over de uitvoering van de opleiding zijn de studenten enthousiast. “Ik heb er nog steeds heel veel aan; we gingen echt de diepte in en dat vind ik heel belangrijk voor mijn werk in de zorg,” zegt een van onze studenten.

Ook de anderen vonden dat de opleiding goed aansloot bij hun werkpraktijk. Er was bijvoorbeeld voldoende ruimte voor het bespreken van eigen casuïstiek en praktijkvoorbeelden. Ook werden de huiswerkopdrachten meestal afgestemd op de werkpraktijk. Een van de studenten zegt: “Het heeft bij mij geleid tot zoveel inzichten en eyeopeners.”

Hoe zijn de docenten bij ISBW?

90% van de ondervraagde studenten is (zeer) tevreden over de docenten. De meesten vonden dat de opleiders de theorie goed vertaalden naar de werkpraktijk van de individuele deelnemers en hierbij goed meedachten. Verder konden ze veel praktijkvoorbeelden geven, namen ze de deelnemers mee in de lesstof, hadden ze actuele kennis, konden ze snel schakelen, waren ze vriendelijk, open en flexibel, waren ze goed bereikbaar en reageerden ze snel op per e-mail gestelde vragen.

Hoe zijn de locaties van ISBW?

Door de coronamaatregelen konden lang niet alle studenten hun opleiding uiteindelijk fysiek volgen, maar de studenten die de opleiding (deels) op locatie volgden zijn tevreden tot zeer tevreden over de locatie. Ook de uitgebreide lunch en koffie en thee zijn goed bevallen. Ook zijn ze blij met de manier waarop er is omgegaan met de nodige coronamaatregelen.

Is ISBW een aanrader?

9 op de 10 studenten zegt het leerdoel te hebben gehaald dat ze voor ogen hadden toen ze begonnen. “Eigenlijk wel meer dan dat”, zegt een van hen erbij. 

En met een gemiddeld cijfer van een 9 is ISBW dan ook weer Cedeo-erkend. En daar zijn we ontzettend trots op. Niet alleen omdat dit betekent dat we ons werk goed doen, maar vooral omdat dit betekent dat jij als student kunt vertrouwen op onze kwaliteit. Want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

Wil jij binnenkort een opleiding volgen? Bekijk snel ons aanbod en schrijf je in. Wil je persoonlijk advies bij het maken van je keuze, of heb je vragen over een bepaalde opleiding? Bel ons op 035 – 7 604 800, mail naar info@isbw.nl of stel je vraag online. Wij helpen je graag bij het maken bij de keuze die aansluit bij jouw doelen.