Menu
ISBW logo

ISBW Cedeo-erkend: wat betekent dit voor jou?

Als je een opleiding gaat volgen, wil je dat natuurlijk zeker weten dat je bij een opleider van hoge kwaliteit zit. Daarom zijn we trots dat we kunnen delen dat ISBW opnieuw voor 2 jaar Cedeo-erkend is! Benieuwd wat onze studenten in het onderzoeksrapport zeggen?

Wat houdt dit onderzoek in?

Cedeo voert klanttevredenheidsonderzoeken uit bij commerciële opleidingsinstituten. De klanten beantwoorden anoniem vragen over de opleider. Onder andere het opleidingsprogramma, de inhoud, de docenten en de prijs-kwaliteitverhouding komen aan bod. In dit geval werden zowel klanten van onze incompany-trajecten als studenten van de algemene opleidingen geïnterviewd.

Waarom ISBW?

Een interessante vraag is natuurlijk: hoe zijn onze studenten terechtgekomen bij ISBW? Veel van hen hebben onze opleidingen gevonden via internet, blijkt uit het onderzoek. Maar er waren ook studenten bij die hebben gekozen vanwege ISBW vanwege ervaringen van hun collega’s of eigen manager. Veelgenoemde redenen om ook daadwerkelijk bij ISBW te studeren, zijn de naamsbekendheid, de kwaliteit, de goede ervaringen in het verleden en de positieve recensies.

En hoe kwamen de studenten aan de specifieke informatie over hun opleidingen? De meesten hebben de informatie gevonden op de website van ISBW.  Maar als ze meer wilden weten, belden ze naar een opleidingsadviseur. “Ik heb vooraf een paar keer gebeld en met hen kunnen sparren over de opleiding,” vertelt een van de studenten.

De docenten, hoe doen die het?

De geïnterviewden zijn erg enthousiast over de docenten. Dat komt onder andere doordat ze veel vakkennis hebben, de lesstof goed kunnen overbrengen en échte praktijkervaring hebben. “Ik vond de trainers kwalitatief goed. Ze wisten de stof levendig te brengen en hadden veel praktijkervaring”, aldus een van de studenten. Ook geven ze aan dat de docenten naast de lesstof extra informatie gaven, dat er ruimte was voor eigen inbreng en dat er goede interactie was met de studenten. Fijn om te horen, want de kwaliteit van onze docenten en trainers is een van onze vijf beloften.

Hoe zijn de locaties van ISBW?

De studenten zijn ook tevreden over de locaties waar ze de les kregen. Die zijn namelijk goed te bereiken en centraal gelegen. Ook parkeren is goed geregeld. De studenten zijn ook te spreken over de lesruimtes en de catering. Ook goed om te horen: zo zijn er alle voorwaarden om rustig te leren.

ISBW aanbevelen?

Dan de vraag: zouden ISBW-studenten ISBW ook aanbevelen bij anderen? Het antwoord is ja. Alle geïnterviewden zijn tevreden tot zeer tevreden over de samenwerking. Onze sterkste punten volgens het onderzoek? Onder anderen de professionaliteit, de praktijkgerichtheid, het enthousiasmeren en het motiveren.

 “Je gaat er direct mee in de praktijk oefenen. Het is ook de aandacht voor de cursisten. Iedereen worstelt wel met problemen en zij komen vanuit hun ervaring met voor iedereen wel een oplossing. Daarbij word je zelf gestimuleerd om erover na te denken,” vertelt een geïnterviewde. Een andere student vertelt: “Ik was boventallig en deze opleiding heeft mij nieuw werk gebracht.”

Vertrouwen op kwaliteit

Kortom: we zijn ontzettend blij met de nieuwe Cedeo-erkenning. Niet alleen omdat dit betekent dat we ons werk goed doen, maar vooral omdat dit betekent dat jij als student kunt vertrouwen op onze kwaliteit. Want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!