Menu
ISBW logo

Een ISBW-opleiding combineren met je werk

Een opleiding volgen naast je werk kan nogal een uitdaging zijn. Want waar haal je de tijd en energie vandaan om ná je werk de studieboeken in te duiken? En heb je dan nog wel tijd voor je privéleven? Bij ISBW doen we je 5 beloften. Hiermee word jij dé manager van morgen. Een van onze beloften is dat je een ISBW-opleiding goed kunt combineren met je werk en privébestaan. Benieuwd hoe? Deze belofte lichten we hieronder toe.

Meer dan 85 jaar ervaring

Met meer dan 85 jaar ervaring in het opleiden van werkende professionals, helpt ISBW je balans te vinden tussen je werk en opleiding. Alleen zo kun je groeien, in je huidige functie of een volgende. En dat mét optimaal resultaat voor jou en je organisatie. We volgen de laatste ontwikkelingen en bedrijfskundige inzichten op de voet. Het opdoen van gerichte kennis, nieuwe skills en de afstemming op jouw werkpraktijk staan bij onze opleidingen centraal. Maar ook houden we rekening met je privéleven. Tijdens een persoonlijk studieconsult of open avond bekijkt een ervaren opleidingsadviseur met jou de mogelijkheden. Wat zijn je doelen? Welke kennis en vaardigheden heb je al onder de knie? En hoeveel tijd heb je naast je werk en privéleven voor een opleiding? Aan het einde van het gesprek krijg je een gericht studieadvies, waarmee jij volgende stappen in je carrière kunt zetten.

Kies zelf je studiemoment

Iedere agenda ziet er anders uit. En dat begrijpen wij. Daarom kun je bij ISBW zelf je studiemoment kiezen. Zo kun je bij ISBW doordeweeks overdag, ‘s avonds of in het weekend een opleiding volgen. Zo heb je zelf de regie in handen en heb je de studievorm die het beste aansluit op jouw agenda. Daarnaast kun je alle informatie, opdrachten en de studieplanning terugvinden in onze online leeromgeving. Dit is overigens ook de plek waar je ervaringen kunt delen met medestudenten en vragen kunt stellen aan je docent. Wanneer het jou uitkomt!

Een eigen opleidingsadviseur

Kom je er even niet uit met je planning? En heb je een extra paar ogen nodig dat met je meekijkt? Bij ISBW krijg je bij je opleiding een eigen opleidingsadviseur toegewezen. Hij of zij staat voor je klaar om te sparren over het verloop van je studie of als je vragen hebt over lessen, examens en je studieplanning. De opleidingsadviseur kent je specifieke leerdoelen en persoonlijke omstandigheden. Dat maakt dat je altijd op hem of haar kunt terugvallen als je ergens tegenaan loopt. Is je planning op het werk bijvoorbeeld gewijzigd? Of in je privéleven? Bespreek dit dan met je opleidingsadviseur. Samen stemmen jullie af wat voor jou de beste oplossing is. Zo haal je het maximale uit je opleiding, zonder dat je in de knel komt met je werk of privéafspraken. Dat beloven wij!

De effectieve manager worden met een opleiding die aansluit op je ambities, werkdoelen én agenda?
Bekijk dan hier ons gehele aanbod.