Menu
ISBW logo

“De opleiding is goed te combineren met een fulltime baan”

“Ik heb door het volgen van deze opleiding een veel beter inzicht gekregen in de bedrijfsvoering van onze organisatie. Niet alleen in wat we al goed hebben geregeld, maar zeker ook in waar we nog verbeteringen kunnen doorvoeren.”
 
Dat zegt Christiaan Verschoor terugkijkend op zijn opleiding bij ISBW. De 29-jarige Noord-Hollander werkt als sectorcoördinator Wijkwerk bij Stichting Netwerk in Hoorn en volgde de Post HBO-opleiding Strategisch Inkoopmanagement. “Momenteel is onze sector flink aan het veranderen. Binnen het sociale domein is steeds meer sprake van marktwerking. Mijn collega en ik volgden deze opleiding om ons voor te bereiden op deze ontwikkeling. Zo zijn we beter in staat om de juiste strategie te bepalen voor de stichting.” 

Nieuwe inzichten

“Als sectorcoördinator Wijkwerk bewaak ik het bedrijfsproces en stuur ik onze diensten aan op het gebied van wijkwerk”, vertelt hij. “Daarnaast houd ik me bezig met de afdeling projecten en innovatie binnen onze stichting. Wat ik tijdens de opleiding leer, kan ik zeker goed toepassen in mijn werk. Ik neem mijn nieuwe inzichten en kennis mee terug naar de organisatie.” 

Prettige ondersteuning

Op de vraag wat hij als positieve, sterke punten van de ISBW-opleiding heeft ervaren, zegt Christiaan: “Ik vind de opleiding allereerst heel goed te combineren met een fulltime baan. Het lesmateriaal en de digitale leeromgeving e-Connect bieden ook een goede en prettige ondersteuning. Verder zijn de docenten praktijkgerichte mensen met de nodige ervaring. Over het algemeen ben ik ook tevreden over het niveau van de docenten en de manier waarop ze hun kennis in de les overbrengen.”
 
Wil je je meer verdiepen in relevante onderwerpen rond strategisch management en inkoop? Dan is deze Opleiding Post HBO Strategisch Inkoopmanagement iets voor jou. Of bekijk ons gehele aanbod op het gebied van Inkoop en Logistiek.