Menu
ISBW logo
  • De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Master

Ben jij een ambitieuze manager en wil jij jezelf klaarstomen voor je volgende carrièrestap? Met een erkende Masteropleiding van onze businesspartner NCOI til jij je kennis en vaardigheden...

Lees meer

Ben jij een ambitieuze manager en wil jij jezelf klaarstomen voor je volgende carrièrestap? Met een erkende Masteropleiding van onze businesspartner NCOI til jij je kennis en vaardigheden naar het hoogste niveau. Onze Masteropleidingen zijn...

Lees meer

Ben jij een ambitieuze manager en wil jij jezelf klaarstomen voor je volgende carrièrestap? Met een erkende Masteropleiding van onze businesspartner NCOI til jij je kennis en vaardigheden naar het hoogste niveau. Onze Masteropleidingen zijn...

Lees meer

Master: 5 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Trainingen (2)

Masteropleidingen (3)

Ben jij een ambitieuze manager en wil jij jezelf klaarstomen voor je volgende carrièrestap? Met een erkende Masteropleiding van onze businesspartner NCOI til jij je kennis en vaardigheden naar het hoogste niveau. Onze Masteropleidingen zijn geschikt voor iedereen met de ambitie om zich diepgaand te ontwikkelen op het gebied van management en bedrijfskunde. 

Waarom kiezen voor een Masteropleiding? 

Een Masteropleiding volg je wanneer je al op HBO Bachelorniveau functioneert en de ambitie hebt om door te groeien naar een hogere functie, of omdat je nóg effectiever wilt worden in je huidige werk als manager.  

Onze Masteropleidingen worden verzorgd door onze businesspartner NCOI. De programma’s van NCOI worden voortdurend geactualiseerd en staan onder toezicht van een onafhankelijk Academic Board. Je ontvangt van NCOI een officieel internationaal erkend Mastergetuigschrift met hoge waarde op de arbeidsmarkt. 

Een Masteropleiding is wettelijk geaccrediteerd en heeft een nominale duur van twee jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren. Je kunt een Masteropleiding volgen als je een HBO Bachelor- of academische opleiding hebt afgerond. Heb je dit niet, dan kun je ook instromen met een 21+ toets. Daarnaast heb je ten minste twee jaar werkervaring. 

Lees meer over de opbouw van onze Masteropleidingen. 

Populaire Masteropleidingen 

1. Master of Business Administration (MBA) 
Ambieer jij een functie binnen het hoger management? Dan is deze hooggewaardeerde MBA-opleiding een uitstekende keuze. Je ontwikkelt je op Masterniveau op het gebied van management en bedrijfskunde. Deze Master is uniek: met keuze uit tien specialisaties is de MBA aanpasbaar aan jouw vakgebied en interesses. 

2. Master of Business Administration (MBA) voor Zorg en Welzijn 
Heb je ambitie om door te groeien naar een managementpositie in de zorg? De opleiding Master of Business Administration biedt een specialisatie specifiek gericht op zorg en welzijn. Ook voor diverse medisch specialisten en verpleegkundigen die in de toekomst meer managementtaken krijgen, is deze Master zeer waardevol. 

3. Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) 
Organisaties veranderen voortdurend. Maar wat betekenen die veranderingen voor jouw organisatie en medewerkers? In deze Masteropleiding leg je verbanden tussen de veranderingen die plaatsvinden en de cultuur in een organisatie. Ook biedt de opleiding concrete handvatten om verandersituaties te doorgronden en inzicht te krijgen in de belangrijkste risicofactoren voor organisaties. Hierdoor leer je organisaties beter in te richten en direct invloed uit te oefenen op het functioneren van de organisatie als geheel. 

Praktijkgericht studeren 
De beste manier om iets te leren, is door het te doen. Praktijkgericht is daarom hét sleutelwoord bij ISBW. Onze lesinhoud, de praktijkervaring van onze docenten én de manier waarop zij lesgeven, garanderen dat je de kennis uit de les meteen kunt toepassen en de vaardigheden die je leert direct kunt benutten in je eigen werkpraktijk. Ook belangrijk: onze businesspartner NCOI, die de Masteropleidingen verzorgt, denkt hier precies hetzelfde over. 

Onze leerstof baseren we op de laatste bedrijfskundige inzichten en we weten als geen ander hoe je die inzichten toepast in de praktijk. Daarom bieden onze opleidingen optimaal resultaat voor jou én je organisatie. 

Meer over de praktijkgerichte aanpak van ISBW. 

Subsidies en financiering 

Een opleiding is een investering in je carrière. Zowel werkgevers als particulieren kunnen bij opleidingen van ISBW gebruikmaken van interessante subsidiemogelijkheden en belastingvoordelen die gekoppeld zijn aan opleidingen. De details kun je lezen op de pagina ‘Subsidies en fiscale regelingen.’ Hieronder lees je alvast meer over het STAP-budget en het Levenlanglerenkrediet: 

STAP-budget 

Met het STAP-budget kun je € 1.000,- aan subsidie per jaar ontvangen voor een erkende opleiding of een deelprogramma hiervan. Dit bedrag is een gift. Als je de opleiding met succes afrondt, hoef je niets terug te betalen. Bij een Masteropleiding kun je deze subsidie ontvangen voor elk jaar dat je aan de opleiding studeert. Doe jij twee jaar over je Masteropleiding? Dan kun je dus in totaal € 2.000,- STAP-budget ontvangen. 

LET OP: De overheid heeft besloten dat het STAP-budget per 2024 stopt. Je kunt het STAP-budget dus alleen nog eenmalig in september óf november 2023 aanvragen voor een erkende opleiding of deelprogramma.  

Lees hoe het STAP-budget werkt

Levenlanglerenkrediet (LLLK) 

Vanaf september 2017 kun je als je jonger bent dan 56 jaar tegen heel gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid om een opleiding te financieren. Dit heet het levenlanglerenkrediet (LLLK). Volg je bij ISBW een erkende Masteropleiding, dan kun je gebruikmaken van deze vorm van financiering.  

Bekijk de voorwaarden voor het levenlanglerenkrediet

Word een effectievere manager met ISBW 

Wil jij jezelf (verder) ontwikkelen in jouw rol als manager? Bij ISBW weten wij als geen ander hoe we jou het beste kunnen helpen om succesvol te zijn in jouw vak. Of je nu al manager bent of dat graag wilt worden, jouw praktijkgerichte opleiding helpt je in jouw ontwikkeling als manager. 

ISBW biedt een totaalpakket met kennis, vaardigheden en skills voor effectieve managers. Dit doen we vanuit de vier rollen van de manager, zodat jij je veelzijdige functie zo effectief mogelijk kunt uitvoeren. Ons ManagersOntwikkelModel® geeft de vier kernrollen van de manager weer: 

  • Leider 
  • Coach 
  • Organisator 
  • Ondernemer 

De ene rol zal je misschien makkelijk afgaan, de andere moet je nog wat verder ontwikkelen. Daarom is ISBW er voor jou. Wij helpen je om van jouw ontwikkelpunt een kracht te maken. Maar we stimuleren je ook om je verder te verdiepen in de rol waar jij je het meeste thuis voelt. Hoe meer je de rollen van het MOM® beheerst, des te effectiever je bent voor jouw organisatie. Benieuwd op welke manieren dit allemaal kan bij ISBW? 

Bekijk het opleidingsaanbod

Gratis studieconsult 

Weet je nog niet helemaal zeker of een Masteropleiding van ISBW bij jou past? Onze opleidingsadviseurs staan dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel naar 035 – 7 604 800 of plan geheel vrijblijvend een gratis persoonlijk studieconsult in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. 

Veelgestelde vragen 

Zijn de Masteropleidingen te volgen in deeltijd? 
Onze Masteropleidingen worden allemaal in deeltijd gegeven. Je hebt de keuze uit meerdere locaties in het land en een dag-, avond- of weekendvariant. Ook is er de mogelijkheid om de Master via virtual classroom vanuit thuis te volgen. Daarnaast bestaan onze opleidingen en programma’s uit meerdere losse Masterclasses die afzonderlijk te volgen zijn. Je bent daardoor flexibel wat betreft studieplanning en studieduur.  

Zijn de Masteropleidingen op HBO- of WO-niveau? 
Al onze Masteropleidingen worden uitgevoerd door onze businesspartner NCOI en zijn op HBO Masterniveau. De opleidingen zijn zeer geschikt voor mensen die willen doorgroeien naar een functie op een hoger niveau en/of hun kennis en kunde binnen hun vakgebied verder willen verdiepen. Na succesvolle afronding krijg je de graad Master. 

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.