Menu
ISBW logo

Wat is volgens de Nederlandse werknemers een ideale manager?

Uit het Nationale Management Onderzoek 2019 bleek dat 64% van de deelnemers aan het onderzoek de ‘meewerkend voorman’ als de ideale manager ziet. Gemiddeld gaven zij hun manager een 7,1. Helemaal niet slecht dus, ook al is er ruimte voor verbetering. Dit jaar hielden we weer een onderzoek en daaruit bleek dat de Nederlandse werknemers hun manager gemiddeld een nog iets hoger cijfer gaven. En dat in een jaar waarin de coronapandemie alles anders maakte.
 
Echter, managen is sinds de coronacrisis niet meer hetzelfde als daarvoor. Omdat iedereen zoveel mogelijk vanuit huis werkt moet je je team op afstand managen. Hoe houd je je mensen gemotiveerd en zorg je dat ze hun werk goed kunnen doen?
 
Je moet ook weten welke van de verschillende managementrollen je hierbij het best kunt gebruiken. Sommige vaardigheden zijn belangrijker geworden en andere weer wat minder. Wil je weten welke kwaliteiten een goede manager in deze tijd moet hebben en hoe je die kunt ontwikkelen? Neem dan deel aan ons webinar ‘De ideale manager’ op 26 november.
 
Meld je nu aan.