Menu
ISBW logo

Waarom zou je uit alle opleiders juist ISBW kiezen?

Je kunt allerlei redenen hebben om een opleiding te volgen. Zelfs als je het al druk genoeg hebt met je baan en je privéleven. Je wilt je verbeteren in je werk, overstappen naar een andere functie of zelfs naar heel ander werk of je wilt misschien gewoon werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Iedereen heeft zijn eigen reden. Je gaat je dus maar eens oriënteren in ‘opleidingenland’ en je komt erachter dat er wel heel veel opleiders actief zijn. Hoe kies je daar de opleider uit die voor jou de beste is?

Over anderen kunnen we niet spreken, maar we kunnen wél aangeven wat je eraan hebt als je een opleiding of training bij ons volgt. In de 85 jaar die we al bestaan zijn we uitgegroeid tot een zeer ervaren en efficiënt instituut voor effectieve bedrijfsopleidingen. We weten precies wat belangrijk is voor professionals die effectiever willen managen. Of het nu gaat om het managen van mensen, projecten, veranderingen, accounts of andere zaken.
 
Daarbij denken we niet alleen aan ‘de manager’, maar vooral ook aan teamleiders, coördinatoren, directieleden, projectmanagers en accountmanagers. We zijn er dus voor iedereen van directie tot op de werkvloer. Bij onze opleidingen vinden we naast het overdragen van kennis het leren van vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de praktijk heel belangrijk.

Vandaag leren, morgen toepassen

Uit ervaring weten we wat je morgen nodig hebt en dat behandelen we dus vandaag tijdens de lessen. Wij geloven sterk in ‘vandaag leren, morgen toepassen’. Sterker nog, het zit in ons DNA. Daarom richten we onze opleidingen en trainingen zo effectief mogelijk in. Wat je vandaag leert, kun je zo morgen al toepassen en daarmee speel je nu al in op toekomstige uitdagingen. We hanteren daarvoor de ISBW Action Learning Methode. Daarbij stemmen we kennis, vaardigheden en praktijk optimaal op elkaar af. Je leert wat je moet weten en je traint wat je moet kunnen. Kenmerkend hiervoor is de wisselwerking tussen de drie pijlers:

  1. Gerichte kennis, voor het halen van je diploma.
  2. Nieuwe skills, om die kennis optimaal toe te passen.
  3. Jouw praktijk, waar je doet wat je hebt geleerd en je leert van wat je deed.


De ISBW-docenten beschikken over een combinatie van inhoudelijke kennis, didactische kwaliteit en ruime ervaring in de praktijk. Door die combinatie ontstaan inspirerende lessen waarin relevante theorie wordt behandeld, die direct wordt gekoppeld aan de praktijk. Je kunt bij ons kiezen uit erkende MBO-, HBO-, Ad- en Post HBO-opleidingen en daarvan afgeleide kortere opleidingen.
 
We maken al het bovenstaande waar met vijf beloften:
1. Wat je vandaag leert, kun je morgen toepassen in je praktijk: Je kunt de theorie en vaardigheden vanuit de lessen meteen vertalen naar de praktijk en dus direct praktisch toepassen in je eigen werk.
2. Persoonlijke begeleiding: Je krijgt persoonlijke begeleiding. Wij denken goed met je mee en helpen je bij het maken van goede keuzes.
3. Intensief en effectief leren in combinatie met werk en privé: Je kunt met onze gerichte opleidingen in korte tijd en zonder overbodige theorie leren wat je nodig hebt en dit goed combineren met werk en privé.
4. Toegevoegde waarde voor de werkgever: Je maakt een businesscase of praktijkopdracht direct gericht op een werkelijke situatie in de eigen praktijk. Dus je werkgever ziet meteen rendement voor de eigen organisatie.
5. Voor en door professionals: Je krijgt les van professionals uit de praktijk en kunt tijdens de lessen ook sparren met medeprofessionals.