Menu
ISBW logo

Profiteer nog van je opleidingsbudget voor 2021

Wist jij dat veel organisaties een opleidingsbudget hebben? Dit is een geldbedrag dat is gereserveerd voor het volgen van trainingen en opleidingen. Maar hier wordt nog lang niet altijd van geprofiteerd. Zorg ervoor dat jij dit wel doet – het opleidingsbudget van 2021 verloopt namelijk bijna!

Opleiding op kosten van je werkgever

Veel organisaties maken gebruik van een opleidingsbudget, maar er zijn nog altijd veel medewerkers die niet van dit bestaan afweten: op dit moment blijft namelijk maar liefst 40% van het opleidingsbudget ongebruikt. En dat is zonde, want aan het einde van elk jaar vervalt het budget.

Wat wil jij doen met je opleidingsbudget?

Een promotie maken, iets nieuws leren of gewoon nog beter worden in wat je nu doet? Met een opleiding of training lukt het je. En dat is precies waarvoor het opleidingsbudget in het leven is geroepen. Want ook jouw organisatie profiteert ervan als jij jezelf ontwikkelt. Als jij je opleidingsbudget gebruikt, is dat dus een win-winsituatie.

Laatste kans voor 2021

De opleidingsbudgetten voor 2021 verlopen bijna. Dit is dus hét moment om aanspraak te maken op het budget voor dit jaar. Vraag snel na bij je HR-afdeling of bij je leidinggevende of jullie organisatie ook een opleidingsbudget heeft. Ook als je pas in 2022 met je opleiding of training begint, kun je waarschijnlijk nog aanspraak maken op het opleidingsbudget van 2021.

Persoonlijk advies bij het kiezen van je opleiding

Wil jij profiteren van het opleidingsbudget, maar weet je nog niet welke opleiding of training je wilt volgen? Of heb je vragen over een bepaalde opleiding of training? Bel ons op 035 – 7 604 800 of mail naar info@isbw.nl. Of stel je vraag online. Wij helpen je graag met het maken bij de keuze die aansluit bij je carrièredoelen!