Menu
ISBW logo

“Mijn businesscases komen echt tot leven in mijn werk”

“In de projecten waar ik nu bij betrokken ben, komen enkele van mijn businesscases echt tot leven. Het is onwijs leuk om te zien dat jouw bedrijf baat heeft bij de kennis en vaardigheden die je tijdens je opleiding hebt opgedaan.”

 Kelly Kruyver werkt bij waterleidingbedrijf PWN en is van daaruit gedetacheerd als coördinator netbeheerders nieuwbouw. Zij volgde bij ISBW de opleiding Associate Degree Operationeel Manager. “Met een hbo-opleiding kon ik verder groeien binnen het bedrijf en ik wilde graag een praktijkgerichte opleiding volgen, waarbij ik wat ik leer ook direct in de praktijk kan toepassen. Dat kan met de ISBW-opleidingen. Je plukt er meteen de vruchten van.”

Kennis van het bedrijfsleven

“Het volgen van deze opleiding heeft eraan bijgedragen dat ik nu ook betrokken ben bij projecten buiten mijn dagelijkse werk om”, vertelt Kelly. “Ik vind het ook heel positief dat de docenten veel kennis hebben van het bedrijfsleven en de theorie heel goed kunnen vertalen naar de praktijk.”
“Een vaardigheid die ik het meest heb ontwikkeld tijdens de opleiding, is het analyseren van problemen, het zoeken naar de achtergrond van het probleem en dan te komen tot aanbevelingen die verder gaan dan maar één aspect van het probleem.”

“ISBW heeft me trouwens nog iets moois opgeleverd”, voegt ze er lachend aan toe. “Ik heb mijn man leren kennen tijdens de opleiding Middle Management die ik een aantal jaren geleden heb gevolgd. Je kunt het dus eigenlijk wel een ISBW-huwelijk noemen.”

Kijk eens of de Opleiding HBO Associate Degree Operationeel Manager iets voor u is!