Menu
ISBW logo

Laat je opleidingsbudget niet liggen

Wist jij dat veel organisaties een opleidingsbudget hebben? Dit is een geldbedrag dat is gereserveerd voor het volgen van trainingen en opleidingen. Maar hier wordt nog lang niet altijd van geprofiteerd. Zorg ervoor dat jij dit wel doet – het opleidingsbudget van 2019 verloopt namelijk bijna!

Opleiding op kosten van je werkgever

Een speciaal geldpotje om ontwikkeling te stimuleren klinkt natuurlijk ideaal, maar dan moet je wél weten dat dit opleidingsbudget bestaat: op dit moment blijft namelijk maar liefst 40% van het opleidingsbudget ongebruikt. En dat is zonde, want aan het einde van elk jaar vervalt het budget.

Wat wil jij met het opleidingsbudget?

Een promotie maken, iets nieuws leren of gewoon nog beter worden in wat je nu doet? Met een opleiding of training lukt het je. En dat is precies waarvoor het opleidingsbudget in leven is geroepen. Want ook jouw organisatie profiteert ervan als jij jezelf ontwikkelt!

Laatste kans voor 2019

De opleidingsbudgetten voor 2019 verlopen bijna. Dit is dus hét moment om aanspraak te maken op het budget voor dit jaar. Vraag snel na bij HR of bij je leidinggevende of jullie organisatie ook een opleidingsbudget heeft. Ook als je pas in 2020 met je opleiding of training begint, kun je waarschijnlijk nog aanspraak maken op het opleidingsbudget van 2019.

Welke opleiding kies ik?

Wil jij profiteren van het opleidingsbudget, maar weet je nog niet welke opleiding of training je wilt volgen? Of heb je vragen over een bepaalde opleiding of training? Bel ons op 035 - 7 604 800 of mail naar info@isbw.nl. Of laat ons jou bellen. Wij helpen je graag met het maken bij de keuze die aansluit bij je carrièredoelen!