Je doelen voor 2022 bereiken? Gebruik je opleidingsbudget!

Heb jij al goede voornemens of doelen voor 2022 bedacht op carrièregebied? Tip: gebruik je opleidingsbudget voor 2022 om een opleiding te volgen en je wensen werkelijkheid te maken. Daar profiteer jij niet alleen zelf van, maar je kunt ook meer betekenen voor je organisatie.

Wat is een opleidingsbudget?

Een opleidingsbudget is een geldbedrag dat per kalenderjaar wordt gereserveerd voor het volgen van trainingen en opleidingen. Wat elk jaar weer opvalt, is dat niet iedereen weet dat zijn of haar organisatie dit aanbiedt. En dat is zonde, want aan het einde van elk jaar vervalt het budget.

Je opleidingsbudget van 2022 slim inzetten

Een promotie maken, iets nieuws leren of gewoon nog beter worden in wat je nu doet? Met een opleiding of training lukt het je. En dat is precies waarvoor het opleidingsbudget in het leven is geroepen. Want ook jouw organisatie profiteert ervan als jij jezelf ontwikkelt. Als jij je opleidingsbudget gebruikt, is dat dus een win-winsituatie.

Vraag daarom snel na bij je HR-afdeling of jullie organisatie ook een opleidingsbudget heeft. Het is aan te raden om het aan het begin van het jaar te gebruiken. Ten eerste omdat sommige organisaties werken met een algemeen budget, waarbij dus geldt dat je er vroeg bij moet zijn om niet mis te grijpen. Ten tweede: hoe sneller jij je ontwikkeling in gang zet, hoe tevredener je eind 2022 kunt terugkijken op een geslaagd jaar.

Laatste kans: je opleidingsbudget van 2021 inzetten

Lees je dit bericht nog in 2021? Dan kun je ook 2022 goed beginnen door je opleidingsbudget van 2021 nog gauw aan te spreken. Ook als je pas in 2022 met je opleiding of training begint, kun je waarschijnlijk nog aanspraak maken op het opleidingsbudget van 2021. Vraag je HR-afdeling naar de mogelijkheden.

Persoonlijk advies bij het kiezen van je opleiding

Wil jij profiteren van het opleidingsbudget, maar weet je nog niet welke opleiding of training je wilt volgen? Of heb je vragen over een bepaalde opleiding of training? Bel ons op 035 – 2 043 650 of mail naar info@isbw.nl. Of stel je vraag online. Wij helpen je graag met het maken van de keuze die aansluit bij je carrièredoelen!