Menu
ISBW logo

Ik denk er serieus over om nog een opleiding bij isbw te doen

“Ik heb er heel bewust voor gekozen om een opleiding te volgen. Ik werk nu al weer negen jaar bij Autohaag Zeeuw en ik miste de schoolbanken. Ik had er echt behoefte aan mijn theoretische kennis weer eens op te halen.”

Aan het woord is Rebien Ramlal (36), Manager HR bij autobedrijf Autohaag Zeeuw. Hij volgde bij ISBW de opleiding Post HBO Human Resources Management en daar is hij heel enthousiast over. “Ik koos voor ISBW omdat het echt een frisse organisatie is met een mooie, frisse presentatie, en een digitale leeromgeving waar je alles heel overzichtelijk terug kunt vinden.”

Heel toegankelijk

“De lessen voelden op een prettige manier ook weer echt als op school zitten. Met een docente die jarenlang in de praktijk had gewerkt en heel serieus te werk ging. Ze was ook heel toegankelijk en we kregen ook gelegenheid om in de lessen alles uitgebreid te bespreken”, vertelt Rebien. “Ik heb bijvoorbeeld ook leren werken met de Balanced Scorecard en daar heb ik nu in mijn werk heel veel plezier van. Als HR-manager houd ik me nu ook veel meer bezig met rapportages en HR-projecten.”

Studeren op HBO-niveau

Naast een drukke baan is het natuurlijk best pittig om een opleiding te volgen. “Je moet er inderdaad wel veel voor over hebben,” zegt Rebien, die ook vader is van twee dochters. “Maar mijn motto is: willen is kunnen. Ik heb heel wat zaterdagen zitten studeren en ook ’s avonds als de kinderen naar bed waren, dook ik weer in de boeken. Want het is wel echt studeren op HBO-niveau. Maar dat heb ik ervoor over, want voor mij is het HR-werk toch iets als mijn derde kindje en daar wil ik dus ook goed voor zorgen.”

Blijven ontwikkelen

Niet zonder trots vertelt de 36-jarige Hagenaar dat Autohaag Zeeuw met 20 vestigingen en 350 medewerkers in de top 10 grootste autodealers staat. “We verkopen vier merken en zijn als bedrijf voortdurend in ontwikkeling. En ik vind het heel belangrijk dat je jezelf als medewerker ook blijft ontwikkelen. De opleiding bij ISBW is me dan ook zo goed bevallen dat ik erover denk om er nog een opleiding te gaan doen. Ik denk dan aan Post HBO Bedrijfskunde of Organisatiegedrag of iets dergelijks.”
 
Wil je ook stappen zetten in je werk in Human Resources Management? Bekijk dan eens ons uitgebreide aanbod aan opleidingen en trainingen HRM.