ISBW Zomersprint: geef je zomer een effectieve kickstart

Word nog voor de zomer effectiever in jouw rol als manager: geef je zomer een kickstart met een korte opleiding uit de ISBW Zomersprintselectie.

Werk aan je ontwikkeling nog voordat de zomer begint

De zomer is een mooi moment om tot rust te komen. Even wat tijd voor jezelf, nu het binnen je team wellicht wat rustiger is. De weken voordat de zomerperiode begint zijn daarom een ideaal moment om te werken aan jouw eigen ontwikkeling als manager. Bij ISBW start je in juni extra voordelig met een korte opleiding die je binnen enkele weken afrondt. Zo kun jij straks met een frisse, verrijkte blik als (nóg) effectievere manager aan de zomerperiode beginnen.

Kort én effectief

Met de ISBW Zomersprint bieden wij een aantal korte opleidingen aan tegen een voordelig tarief. De selectie bestaat uit losse modules, waarmee jij binnen enkele weken je persoonlijk ontwikkelt tot een effectievere manager. Volg bijvoorbeeld de module Effectief Leidinggeven om te ontdekken welke leiderschapsstijl het beste bij jou past, of verdiep je kennis op het gebied van HRM met de Post HBO Arbeidsrecht en Verzuim. Heb je na afloop de smaak te pakken? Dankzij de modulaire opbouw van onze opleidingen kun je zo doorstromen naar een langere opleiding en eventueel vrijstelling krijgen voor gelijknamige modules.

De opleidingen gaan begin juni van start en zijn allemaal uiterlijk 11 juli afgelopen, nog voordat de schoolvakanties beginnen. Wil je gebruikmaken van de Zomersprintkorting? Lees onderaan deze pagina in de voorwaarden hoe het werkt.

Deze korte opleidingen volg jij met de ISBW Zomersprint 

Speciaal voor de Zomersprint hebben wij een aantal opleidingen en trainingen geselecteerd die jou effectiever maken in de verschillende rollen die je als manager bekleedt. Benieuwd in welke rol jouw kracht ligt en hoe jij je hier nog verder in kunt ontwikkelen? Doe onze gratis Assessmenttool

De rol van de Organisator

Kansen, ideeën, plannen: op papier zijn ze prachtig. Maar om ze écht tot een succes te maken, is een grondige organisatie essentieel. Daarom is een goede manager ook een uitstekende organisator. Met deze modules ontwikkel jij je in korte tijd op organisatorisch gebied:

Als manager is goed organisatievermogen van essentieel belang. Ben jij je ervan bewust in welke aspecten van je werk jouw rol als organisator allemaal naar voren komt? Wij hebben het allemaal voor je op een rijtje gezet.

Lees het artikel

De rol van de Coach

Of je nu een vast team hebt of in projecten met wisselende teams werkt: managen blijft een mensgericht vak. Je wilt je medewerkers boven zichzelf uit laten stijgen. Als coachende manager zorg je voor een optimale samenwerking. Wil jij weten hoe je dit effectiever doet? Volg dan een van deze Post HBO-opleidingen:

Vraag jij je af wat de rol van de coach precies betekent voor jou als manager? In onze blog leggen we uit wat coachend leidinggeven is en hoe je het kunt toepassen.

Lees het artikel

De rol van de Leider

Een goede manager heeft een stevige visie en toont initiatief om zaken aan te pakken. Medewerkers zien graag dat hun manager leiderschap toont. Je innoveert en ziet waar kansen liggen. Je weet hoe je veranderingen succesvol invoert. En je inspireert jouw mensen om in die veranderingen mee te gaan. Ontwikkel jouw rol als leidinggevende met deze korte modules:

Wil jij weten welke eigenschappen je nodig hebt om een goede leider te zijn? Wij hebben de 7 belangrijkste eigenschappen van een goede leider voor je uitgewerkt.

Lees het artikel

Of ga voor verdieping in jouw vakgebied

Om effectiever te kunnen zijn in al jouw rollen als manager is het ook belangrijk dat je inhoudelijk sterk in je schoenen staat en op de hoogte bent van de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Ben jij in je werk veel bezig met HRM of werk je binnen een zorginstelling? Verdiep je kennis dan met een van deze Post HBO-opleidingen. Ook als je hier je ambitie ligt zijn deze modules een mooie eerste stap:

Als manager in de zorg moet je voldoen aan specifieke verwachtingen. Benieuwd welke dat zijn? In dit artikel brengen we in kaart wat er op dit moment in de zorgsector speelt op het gebied van management.

Lees het artikel

De actievoorwaarden

  • De korting is geldig voor iedereen die zich tussen 11 april en 1 juni 2023 inschrijft voor de hierboven genoemde opleidingen uit de Zomersprintselectie bij gebruik van de kortingscode isbwzomersprint23. Gebruik de kortingscode bij het inschrijven om de korting toe te passen.
  • Voor elke opleiding in de actie wordt het lesgeld afgeprijsd naar € 1.000,- exclusief locatie- en arrangementskosten. De totale korting varieert per opleiding en is afhankelijk van de totaalprijs. De totaalprijs is te vinden in het kostenoverzicht op de desbetreffende opleidingspagina’s.
  • Locatie- en arrangementskosten zijn uitgezonderd van de korting. 
  • De korting is alleen geldig voor opleidingen met een startdatum in juni 2023.