Wie jarig is trakteert: korting op opleidingen

ISBW viert dit jaar zijn 90ste verjaardag. We zijn er trots op dat we in die 90 jaar al meer dan een miljoen effectieve managers hebben opgeleid. En leren wordt dit jaar nog leuker, want we trakteren: je krijgt nu 15% korting op het lesgeld van een aantal mooie opleidingen.

Het fundament van ISBW (Instituut voor Sociale en Bedrijfswetenschappen) werd gelegd met de oprichting van het opleidingsinstituut ISW (Instituut voor Sociale Wetenschappen) in 1931. Later werd dat door een fusie met IBW (Instituut voor Bedrijfswetenschappen) het huidige ISBW Opleiding & Training. Sindsdien groeiden we uit naar dé opleider voor de moderne en effectieve managers die we nu zijn. De maatschappij verandert voortdurend, succesvolle organisaties gaan daarin mee en lopen zelfs voorop. Door onze trainingen en opleidingen hier telkens op aan te passen, zorgen we ervoor dat jij verschillende leiderschapsstijlen effectief kunt blijven toepassen in je werk.

Trends in leiderschap

We vieren onze 90ste verjaardag in een bijzonder jaar. Zoals 2020 de geschiedenis in zal gaan als het jaar van de COVID-19-pandemie, zal 2021 de geschiedenis ingaan als het jaar van herstel. Komen er nieuwe trends in management en leidinggeven of gaan we weer op de oude voet verder? Door corona kregen veel managers te maken met leidinggeven op afstand, maar er zijn ook andere trends waar te nemen. En daar spelen we in onze trainingen en opleidingen ook op in. Bijvoorbeeld informeel leiderschap zonder autoriteit op basis van hiërarchische verhoudingen. Of meer openheid en transparantie in het delen van informatie. Ook is het in organisaties steeds vaker belangrijk om de doelen van de organisatie duidelijk te maken. Wat willen we bereiken en waarom? Tenslotte is zelfkennis een belangrijke basis voor goed leiderschap aan het worden. Effectieve leiders blijven zich ontwikkelen om te kunnen inspireren. Stephen Covey, de schrijver van het boek De Zeven Eigenschappen van Effectief Leiderschap, noemt dit ‘De Achtste Eigenschap’. Volgens hem is effectief leiderschap zonder inspiratie niet mogelijk.

Blijf jezelf ontwikkelen en maak gebruik van onze korting

Eén ding staat wat ons betreft als een paal boven water. Jezelf ontwikkelen blijft een must. Onze traktatie komt dus zeker van pas. Kijk daarom snel met welke opleiding jij je nu het beste verder kunt ontwikkelen als effectieve manager. Vermeld bij je inschrijving de kortingscode ISBW90. Je kunt je tot en met 28 februari inschrijven voor opleidingen die vóór 1 juli 2021 starten.

Maak kennis met ISBW tijdens een digitale open avond

Tijdens deze digitale open avond en het persoonlijk studieconsult krijg je informatie en gericht advies over de opleiding die je in gedachten hebt. Je komt ook alles te weten over de ISBW Action Learning Methode waarmee je vandaag leert wat je morgen toepast in je werk. Heb je vragen over studeren op afstand? Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar!