Menu
ISBW logo

Hoe manage je succesvol een team dat niet bij elkaar zit?

Vraag gratis de whitepaper ‘Managen op Afstand’ aan

Een team op afstand managen is anders dan een team managen dan continu bij elkaar zit. Hoe zorg je ervoor dat iedereen gemotiveerd blijft? En hoe waarborg je efficiënte samenwerking? Je krijgt antwoord op deze vragen in de whitepaper ‘Managen op afstand’.

Whitepaper downloaden

In deze whitepaper krijg jij als manager of leidinggevende houvast voor hoe je je team effectief managet wanneer je niet bij elkaar zit. We geven 8 praktische tips waarmee je als manager kunt zorgen dat je team lekker blijft functioneren en dat jullie samen ook nog eens goede resultaten behalen.
 
Daarnaast geven we inzicht in de achterliggende filosofie van het hoe en waarom van managen op afstand. Dat doen we aan de hand van 3 focusgebieden:

1. Autonomie

Hoe je als team samen je werkzaamheden organiseert en welke vrijheden de teamleden daarbij krijgen: dat is wat we onder autonomie verstaan. En op afstand zit dat allemaal net even anders in elkaar dan wanneer je bij elkaar op kantoor zit.

2. Verbondenheid

Teamspirit, op kantoor voel je al snel of het goed zit. Het groeit al door simpelweg koffie voor elkaar te halen, of door samen te lachen om een blunder. Hoe doe je dat als iedereen ergens anders zit?

3. Competentie

Werken op afstand vraagt andere vaardigheden dan werken op kantoor. Met digitale hulpmiddelen, maar ook met zelfredzaamheid. Thuiswerken betekent vaak dat mensen nieuwe vaardigheden moeten ontwikkelen. En dat moeten ze zelfstandig doen.

Nieuwsgierig geworden? Download dan nu gratis de whitepaper ‘Managen op afstand’.

Whitepaper bekijken