Menu
ISBW logo

Succesvol leidinggeven in een veranderende zorgsector

Download gratis de whitepaper ‘De effecten van de ontwikkelingen in de zorgsector op de zorgmanager’

De zorgsector is flink in beweging. Als manager beweeg je daarin mee. Maar wat wordt er momenteel van jou als zorgmanager verwacht? En hoe moet je omgaan met een continu veranderend werkveld? Welke skills heb je hiervoor nodig? Dat lees je in de whitepaper ‘De effecten van de ontwikkelingen in de zorgsector op de zorgmanager’.

Whitepaper downloaden

Over deze whitepaper

Als er één sector is geweest die de afgelopen tijd in de spotlights stond, dan is het de zorg wel. Dankzij de coronapandemie is het pijnlijk duidelijk geworden hoe belangrijk het werk is dat het zorgpersoneel dagelijks uitvoert, maar ook hoe hard zij moeten werken om iedereen goede zorg te bieden. Dit harde werken eist zijn tol. De werkdruk in de zorg is hoog, mede dankzij personeelstekorten, vergrijzing en een hoog (ziekte)verzuim. 

In deze whitepaper schijnen we licht op de ontwikkelingen en trends die zich momenteel afspelen in de zorgsector en welke effecten dit heeft op zorgmanagers. Specifiek gaan we in op duurzame inzetbaarheid, aantrekkelijk werkgeverschap en het omgaan met en inspelen op nieuwe manieren van werken. Wat wordt er van zorgmanagers verwacht? En hoe moeten ze omgaan met een continu veranderend werkveld? Welke skills zijn nodig? Dat ontdek je in deze whitepaper. 
In deze whitepaper lees je onder andere:

  • Hoe je inzet op werving en behoud van medewerkers;
  • Wat nieuwe manieren van werken van je vragen;
  • Hoe je effectief managet in deze veranderende werkpraktijk.


Nieuwsgierig? Download dan nu gratis onze whitepaper ‘De effecten van de ontwikkelingen in de zorgsector op de zorgmanager’.

Whitepaper bekijken