Menu
ISBW logo

Gelukkige medewerkers blijven langer: de rol van managers in werkgeluk

Als werkzoekende heb je de banen op dit moment voor het uitkiezen. Als je van baan wilt switchen, dan is dit in bijna alle branches hét moment om die stap te zetten. Vacatures met meer salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en fancy functietitels liggen overal voor het oprapen. Als manager loop je constant het risico dat jouw beste medewerkers door een recruiter worden weggekaapt. Door de krapte op de arbeidsmarkt wordt het bovendien steeds lastiger om vacatures in te vullen. Het binden en boeien van je werknemers is daarom cruciaal. Maar hoe pak je dit als manager effectief aan? 

Chief Happiness Officer en interim HR-manager Cynthia Noordoven geeft op 7 februari 2024 een gratis webinar over het creëren van een duurzame teams door middel van het stimuleren van werkgeluk. Wil jij weten hoe je niet alleen toptalenten werft, maar ook langdurig bij je houdt in deze roerige arbeidsmarkt? Zorg dan dat je erbij bent! 

Dit webinar is vol. Aanmelden is niet meer mogelijk. Wil je op de hoogte worden gehouden van de volgende webinars? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Waarom je het webinar niet mag missen: 

  • Je krijgt de kans om te leren van Cynthia Noordoven, expert op het gebied van werkgeluk; 
  • Je ontdekt waarom werkgeluk een steeds grotere rol speelt op de werkvloer; 
  • Je krijgt concrete stappen aangereikt om het werkgeluk binnen jouw team te vergroten; 
  • Na afloop heb jij de eerste tools in handen om een bedrijfscultuur te realiseren waar mensen graag komen én blijven werken! 

Cynthia Noordoven, Chief Happiness Officer 

Cynthia Noordoven, eigenaar van Sense2B en medeoprichter van JECKX; organisatieadviesbureau voor Duurzaam Werkgeverschap, Werkgeluk en Wellbeing, brengt meer dan twintig jaar (internationale) HRM-ervaring mee. Ze verzorgt regelmatig workshops, training en events voor managementteams. Ook adviseert en begeleidt ze organisaties om het werkgeluk van medewerkers te vergroten. Samen met haar compagnon doet zij vanuit JECKX onderzoek naar werkgeluk in organisaties en ontwikkelen zij duurzame programma’s voor meer succes & happiness. 

Cynthia: “Het hebben van gelukkige werknemers in je organisatie is van groot belang. Gelukkige werknemers zijn vaak creatiever, verzuimen minder en presteren beter op de werkvloer. Daarnaast zorgen gelukkige werknemers voor een positieve organisatiecultuur!”  

Met expertise in verandermanagement, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, en Lean/agile HR, deelt Cynthia praktijkgerichte inzichten tijdens het webinar. 

Het programma 

Het webinar ‘Gelukkige medewerkers blijven langer: de rol van managers in werkgeluk’ vindt plaats op woensdag 7 februari 2024 van 13:30 tot 15:00 uur via Microsoft Teams. Dit webinar staat in het teken van werkgeluk en hoe jij als leidinggevende er jouw voordeel mee kunt doen en invulling aan kunt geven binnen eigen team en organisatie. De volgende onderwerpen komen tijdens het webinar aan bod: 

  • Duurzaam werkgeverschap: vergroot je aantrekkingskracht met werkgeluk. 
  • Werkgeluk, wat is het en waarom belangrijk?  
  • Werkgeluk: de sleutel tot zelfontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en langdurige betrokkenheid. 
  • Managers in actie: dit kun jij doen om werkgeluk te stimuleren. 

Aan het einde van het webinar is er uiteraard ruimte voor het stellen van vragen. 

Dit webinar is vol. Aanmelden is niet meer mogelijk. Wil je op de hoogte worden gehouden van de volgende webinars? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Contact met ISBW

Heb je vragen over de online inspiratieworkshop of wil je graag meer weten over het volgen van een opleiding bij ISBW? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Neem contact op via 035 – 7 604 800 of stel je vraag online.