Menu
ISBW logo

Hoe manage je je team op afstand?

Wegens groot succes hielden we op 28 april van 14.00 tot 15.30 uur nog een keer het gratis webinar Managen op Afstand met Alexandra van ‘t Geloof.

Door de coronacrisis werken jij en je medewerkers vanuit huis. Als manager sta jij voor de uitdaging om je team of afdeling op afstand aan te sturen. Om je hiermee te helpen vertaalde docent Alexandra van ’t Geloof de nieuwste inzichten uit de wetenschappelijke literatuur naar praktische handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt. Zij behandelde drie factoren van verbinding en effectiviteit:

  • Hoe houd je iedereen betrokken?
  • Hoe bereik je toch met elkaar de gewenste resultaten?
  • Hoe zorg je ervoor dat iedereen in zijn rol blijft groeien?

Alexandra van 't Geloof is een gepassioneerd spreker, docent en coach. Haar missie is versnelde groei bij de deelnemers en haar waarden zijn trots, vertrouwen en plezier. De bijeenkomsten met Alexandra zijn interactief en de reacties op haar seminars zijn altijd positief.

Bekijk ook de LinkedIn-pagina van Alexandra.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit webinar aan te melden. Wil je meer weten over Managen op afstand? Lees dan onze whitepaper.

Heb je vragen over het opleidingsaanbod van ISBW? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 035 - 20 04 759.