banner

Kan ik een module of opleiding doorschuiven?

ISBW biedt je de mogelijkheid een module, opleiding of training door te schuiven naar een volgend startmoment. De kosten voor deze wijziging bedragen € 125,-. Je moet een wijziging binnen een opleiding of training 6 weken voor aanvang van de geplande bijeenkomst via het wijzigingsformulier doorgeven. Dit wijzigingsformulier kun je telefonisch aanvragen. Graag attenderen wij je erop dat de modules, opleidingen en trainingen vaste startmomenten kennen en modules doorgaans één keer per jaar worden aangeboden.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Kom naar de open avond op 8 maart in Utrecht!

Zoek je een opleiding en wil je graag een persoonlijk advies?

Tijdens de open avond kun je lesmateriaal inkijken, kom je alles te weten over onze lesmethoden en kan een ervaren adviseur je in een persoonlijk adviesgesprek helpen bij het kiezen van de juiste opleiding.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

Bekijk op je gemak alle opleidingen. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onze website maakt gebruik van cookies.